Pontiac Grand Prix rattstammen Problemer

The Pontiac Grand Prix , en full - size luksus bil , ble introdusert i 1962 , det ble redesignet i 1988 som en mid-size bil . Selv om Edmunds.com hevder redesignet versjon var en " fornuftig " bil med solid styling, var Grand Prix utsatt for styring problemer og minnes inntil det ble nedlagt i 2008 . Vibrasjoner /støy

Pontiac teknisk service bulletiner ( TSBs ) indikerer at vibrasjoner og støy er vanlige rattstammen problemer for Grand Prix . Støy og vibrasjoner kan oppleves mens du vrir på hjulet; støy er beskrevet som en " clunking . " Problemet kan løses ved å smøre eller skifte mellomakselen .
Tilt Stikker

TSBs rapporterer også at rattstammen tilt stikker er et potensielt problem . Den tilt -funksjonen, som lar deg flytte rattstammen opp eller ned , kan sette seg fast i begge posisjoner . En profesjonell må fjerne rattstammen dekselet og sjekke med vippen tannhjul .
Recall

I 2007 tilbakekalte Dorman 979 Grand Prix- styring slåsshansker , som er forbundet til styrestangen og hjelpe til med suspensjonen . En defekt styring knoke kan resultere i tap av styring . Du kan ta med 1997-2008 Grand Prix til forhandleren for å se om det er på tilbakekallingen listen.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/67876.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer