Hvordan finne den Compression Stroke

Innhenting av kompresjonsforhold på en motor er en viktig del av enhver gjenoppbygging, men heldigvis, finne kompresjonsslaget er den enkleste delen av forholdet beregningen. Det innebærer bare at du roterer kamaksel av en motor slik at topplokk rotere opp og ned innenfor sine sylindere. Du måle forskjellen mellom den fulle forlengelse og full kompresjon for å oppnå slaget på topplokket. Dette kan så brukes for forholdet beregningen. Du trenger
Ruler
Wrench satt
Grease penn
Vis flere instruksjoner
en

fjerne hodet bolter fra toppen av motoren med en fastnøkkel, det vil være minst fire bolter, men det eksakte antallet avhenger av hvilken modell av motoren. Du vil ikke være i stand til å flytte motoren uten å fjerne alle boltene.
2

Løft hodet av motorblokken. Hodet kan løftes for hånd på de fleste fire-til åtte-sylindrede biler, men hvis du har en motor med ti eller flere sylindere vil du trenge en assistent. Vær forsiktig når du fjerner motoren hodet som det kan være ganske tung og det kan ulempe på ledninger eller andre koblinger i motorrommet.
3

Finn en sylinder å måle. Det trenger ikke å være i full forlengelse eller kompresjon. Finn kamaksel foran på motoren. Det vil bli koblet opp til Serpentine beltet. Roter kamaksel hånd til sylinderen du måler er ved full kompresjon. På dette tidspunkt markerer den indre vegg av sylinderen med et fett penn. Roter sylinderen til full forlengelse og mark det nivået med en fett penn.
4

Roter tilbake til full kompresjon igjen og bruke linjal for å måle avstanden mellom de to nivåene. Gjenta denne prosessen til du har målt kompresjon slag på hver sylinder. Du må måle hver sylinder på grunn av muligheten for skade på sylindere eller en skjev kamaksel.
5

Fest motoren hodet og re-feste anker bolter.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/66900.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer