Problemer med Maxima IACV

The inaktiv luft regulatoren, eller IACV, i Nissan Maxima er ansvarlig for å regulere mengden luft som strømmer gjennom gassen kroppen til å opprettholde en konstant tomgang. Maxima drivverket kontroll modul styrer IACV elektronisk. Problemer med IACV vil føre til at bilen ikke på tomgang eller til å stoppe ut. Maxima bør tomgang med en hastighet på ca 1000 RPM når den ikke er i gir og 800 RPM når den står i gir. Luftlekkasjer
p Hvis din Maxima motoren har utviklet en luftlekkasje et sted i manifold eller spjeldhus, kan datamaskinen stenge luftstrømmen som kommer gjennom IACV i et forsøk på å holde i luften og vedlikeholde riktig tomgang. For mye luft vil føre til at bilen gå på tomgang for fort, øker motorens RPM lesing i en inaktiv. Dette vil resultere i idle air bypass solenoid strekker seg helt ut og begrense luftstrømmen gjennom ventilen helt, rendering ventilen helt ineffektivt for å opprettholde riktig tomgang.
Elektriske problemer

tomgangsluftkontroll magnetventil kan oppleve en kort innenfor ledninger eller kretser som vil føre til at Maxima check engine lampen lyser og føre til at bilens datamaskin for å generere feilkoder. Dette kan føre til at IACV å slutte å jobbe, og bilen kan tomgang dårlig eller stall ut når det er ment å være tomgangskjøring.
Vacuum Lekkasjer

Vacuum lekkasjer vil påvirke luftstrømmen din Maxima inaktiv luft regulatoren mottar og kan føre til at bilen gå på tomgang både for høy og for lav. Vakuum lekkasjer er faktisk ikke et problem med tomgangsluftkontroll sensor i seg selv, men med forbindelser til og fra kontroll sensor gjennom spjeldhus og inntak. Vakuum lekkasjer er en vanlig årsak til tomgang problemer, som deretter vanligvis skylden på en defekt IACV. Det er viktig å sjekke Maxima for vakuum lekkasjer før du bytter IACV på motoren.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/66899.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer