Slik feilsøker en 2000 Chevrolet Impala

Chevrolet bilprodusent ble først dannet i 1911, og det produserte sin første bil i 1912. Siden den gang har utseendet og kompleksiteten av Chevrolet biler, inkludert 2000 Impala, endret seg betydelig. 2000 Impala har mange forskjellige deler og komponenter, som kan gjøre det vanskelig å vite hva som må skiftes når noe ikke fungerer som den skal på bilen din. En måte å feilsøke problemer med Impala er å legge merke til den type og generelle plasseringen av lukter bilen slipper ut når du bruker den. Instruksjoner
en

Inspiser de ulike belter inni Impala er motoren når du lukter brent gummi fra inne i motorrommet mens du kjører. En eller flere av disse belter kan være feil rutet eller justeres eller kan bæres eller mangler. Se også på ledningen sett av motoren for å se om noen ledninger har løsnet og berører de varme motordeler. Hvis det lukter brent er mer fremtredende ved forhjulene mens du kjører, sjekk den øvre og nedre kuleledd nærheten dekkene for å avgjøre om caster camber er riktig installert. Den feilaktige installasjon av camber vil føre til for tidlig slitasje på forhjulene.
2

Se på Impalas serpentin belte system hvis du lukter en sterk eksos lukt når bilen går på tomgang. Systemet kan ha blitt løst, utbrent eller rustne. Sjekk eksos manifold pakning hvis eksos lukten er sterkere mens du kjører for å se om lukt siver ut fra en sprekk i manifold.
3

Kontroller ventil strenge seler hvis du lukter røyk når du starter bilen. Sørg for at disse selene ikke er skadet eller defekt. Du bør også sjekke toppakning og sørg for at det ikke lekker kjølevæske inn i motorens sylindre.
4

Når det lukter motoren er overopphetet mens du kjører, sjekk kjøleviften bryteren. Bryteren kan ha et defekt elektrisk tilkobling. Sjekk dynamoen hvis Impala lukter som brennende metall når motoren er i gang. Generatoren kan ha feil ledninger, kan brente isolerende lakk eller interne komponenter av dynamoen har kortsluttet.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/67308.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer