Slik feilsøker en Rail motor

Rail golfbiler er spennende med deg overalt maskiner som sjelden finner seg selv i en posisjon de ikke kan komme ut av, som er noe overraskende gitt deres størrelse i forhold til andre off-road kjøretøyer som fire- Wheelers. Vanligvis disse kjøretøyene bruker små Volkswagen motorer, selv om praktisk talt alle motor som kan være bakmontert kan brukes til å drive disse off-road kjøretøyer. Feilsøking en motor som har mistet strømmen, er nølende eller ikke vil starte er en relativt enkel prosess fordi de fleste, om ikke alle, av samme motoren utsettes og lar deg enkelt kontrollere for mest skade uten å berøre motoren. Du trenger
Skrutrekkere
3/8-inch stasjonen socket satt
Vis flere instruksjoner
en

inspisere motoren for noen visuelle tegn på skade. En skadet eller punktert radiator eller en sprukket slange kunne redegjøre for en rekke problemer med motoren, inkludert overoppheting og riving av motoren. Se etter store mengder olje puddling opp under motoren, noe som kan indikere en blåst toppakning. I tillegg, sjekk for pytter av drivstoff eller kjølevæske under motoren, som kan være forårsaket av skadede drivstoff linjer eller en sprukket blokk.
2

Lytt til motoren for å finne potensielle problemer med motorens interne komponenter . En tung banket lyd kan indikere en ødelagt stang, mens en tinny slapping lyd kan bety at motoren ventiler er ikke åpne og lukke riktig. Hvis disse problemområdene lydene er til stede, slår rail buggy motoren umiddelbart og reparere problemet. Å kjøre en motor med dårlig ventil timing eller en brukket stang kan uopprettelig skade blokken, nødvendiggjør sin erstatning.
3

Fjern luftfilteret fra rail motor med en skrutrekker eller en socket sett Hvis problemet ser ut til å være en nølende inaktiv eller et tap av makt. Fordi jernbane buggies brukes ofte i ekstremt støvete forhold, kan det være at luftfilteret er tett og ikke tillater nok luft inn i brennkammeret. Avhengig av hvor lenge og hvor hardt du har kjørt skinnen buggy, kan det også være lurt å sjekke drivstoff-filter, som kan bli gummiert opp med sedimenter filtrert ut av drivstofftanken.
4

Endre rail buggy motorens olje, og deretter inspisere olje nøye. Hvis du finner er det små skår av metall i olje, deretter oljesystemet på motoren er tett og et sted i motoren, er metall som gnisser mot metall for å produsere spon. Hvis dette er tilfelle, er det en god idé å ha motoren fullstendig gjenoppbygget fra grunnen av, så det er bare et spørsmål om tid før motoren låser seg.
5

Kontroller radiatoren hvis rail buggy har overoppheting problemer. Akkurat som i en vanlig bil, kan radiator væske korrodere de interne kjøleribber av skinnen motorens radiator. Hvis du ser biter av brunt rust i kjølevæske tank eller inne i radiator når radiator cap er åpen, avløp og spyle radiatoren og fyll den med friskt væske.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/68296.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer