Slik feilsøker Air Conditioning for en 1997 Geo Prizm

Feilsøking noen mekanisk problem er en systematisk tilnærming til å prøve å identifisere problemet, eller kilden til problemet. Hvis klimaanlegget ikke fungerer riktig i 1997 Geo Prizm, er det en rekke tiltak du kan ta for å finne årsaken til problemet og potensielt løse det. De fleste stater har lover angående re-fangst og re-lading av automotive air condition systemer, inkludert de på 1997 Geo Prizm. Sjekk med din lokale mekaniker om disse reglene hvis du trenger å få systemet lades. Du trenger
Dish såpe
termometer
Watch eller stoppeklokke
Vis flere instruksjoner
en

Slå på 1997 Geo Prizm, og slå luften conditioning system på. Når det begynner å blåse kald luft, måle temperatur og hvor lenge systemet opprettholder denne temperaturen ved hjelp av klokken din eller stoppeklokke. Hvis det bare blåser kald luft i en kort periode, kan det være fuktighet i systemet som forårsaker systemet til å fryse opp.
2

Ta av dekselet på sikringsboksen under dashbordet på 1997 Geo Prizm og se etter blåst sikringer. Hvis klimaanlegget ikke slås på i det hele tatt, se å se om sikringen må skiftes.
3

Slå på klimaanlegget på og lytte til viften og for andre lyder som kommer gjennom ventilene. Dette kan være en indikasjon på at vifte eller kompressor motor begynner å svikte på 1997 Geo Prism.
4

Snu bilen motoren og vri nøkkelen til de elektriske komponentene, inkludert klimaanlegg, er kjører. Løft panseret til motorrommet og inspisere systemet leter etter lekkasjer. Lytt til større lekkasjer eller bruke oppvaskmiddel på de synlige air condition linjer. Den oppvaskmiddel vil boble hvis det er en lekkasje i slangen når den er dekket med oppvaskmiddel.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/67556.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer