Slik feilsøker en 1995 Lexus LS 400

Grunnmodellen av 1995 Lexus LS 400 kom utstyrt med en 4,0 liter, åtte-sylindret motor. Bilen har også tatt med mange standard funksjoner, inkludert strøm bremser, cruisekontroll, skinnstoler, strøm dørhåndtak, en keyless entry system og automatisk klimaanlegg. Fordi det er så mange forskjellige deler og systemer som utgjør LS 400 kan det være vanskelig å vite hvilken del å reparere eller erstatte når du feilsøker. En måte å finne et problem med bilen din er å undersøke kjøretøyet minnes, teknisk service bulletiner og generell reparasjon guide informasjon for å se om det samsvarer med problemet du prøver å løse. Instruksjoner
en

Undersøk frontlykter og sidemarkeringslykter på LS 400 da foran på Lexus er dårlig opplyst fra siden. Sjekk om frontlyktene er produsert av CK Motorsports. CK Motorsports solgt erstatning frontlys lamper som ikke klarte å inkludere en gul side reflektor og fører den fremre enden av Lexus å være dårlig synlig fra en side-visning vinkel. Den dårlig sikt i bilen øker imidlertid sjansene for en bilulykke. Disse frontlyktene bør erstattes med skikkelig reflektert frontlykter og sidemarkeringslykter.
2

Finn den magnetiske bryteren inne startmotoren av LS 400 hvis bilen ikke starter opp eller har problemer med å starte. Bryteren kan være feil og kan forårsake elektrisk kortslutning eller motor brann hvis starteren kommer i kontakt med elektrisk ledende væske som veien splash blandet med de-icing salt. Magnetkontakten bør byttes ut om du synes det å være defekt.
3

Inspiser radiator slangen når LS 400 er motoren er overopphetet. Pass på at slangen ikke har sprukket eller lekker radiator væske. Bør også inspisere toppakningen for å se om den lekker samt bilens termostat for å sikre at den ikke er fast i lukket stilling. Se også på om vannpumpen lekker, er radiatorlokket skadet eller mangler, er det radiator vifte defekt, er en radiator fin på viften hindret eller skadet eller radiatoren kjøleviften bryter og vifte er defekt.


.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/67339.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer