Slik feilsøker en 300ZX

Nissan 300ZX er en to-dørs sports coupe som ble produsert av den japanske bilprodusenten Nissan 1983-2000. Bilen inneholdt en 3-liters V6-motor som var koblet til enten en femtrinns manuell girkasse eller en firetrinns automatisk girkasse. Fremgangsmåten for å feilsøke Nissan 300ZX er i stor grad basert på de problemene du opplever med bilen. Enten det er elektrisk eller mekanisk, er feilsøking en steg-for-steg prosess eliminere potensielle problemer før den mulige årsaken er identifisert. Du trenger
Tennpluggnøkkel
Stålbørste
Vis flere instruksjoner
en

titt under Nissan 300ZX på regelmessig basis etter at bilen har hatt en mulighet til å sitte når motoren er slått av for en tidsperiode. Se under foran og bak på bilen. Du ser tegn til små lekkasjer fra bilen. Ofte disse små lekkasjer kan være første indikasjon på større problem nedover veien. Fargen av væsken kan gi en indikasjon av kilden. En svart væske er mest sannsynlig olje. Grønn væske er kjølevæske, kan rød væske være brems, overføring eller styring væske.
2

Sett nøkkelen inn i Nissan 300ZX tenningen og vri om nøkkelen for å starte bilen. Lytte etter lyder som du gjør dette. Hvis bilen ikke starter, sjekk for å se om radio og andre elektriske artikler er fungerende. Hvis de er, forteller dette deg at batteriet er trolig ikke årsaken til start problem. Hvis du hørte en klikkelyd når du starter bilen, er dette en indikasjon på startmotoren trenger service eller erstattes. Ta ut nøkkelen fra tenningen og dra i spaken for å åpne panseret.
3

Løft panseret og koble tennplugg ledninger, løfte dem av toppen av tennplugger. Bruk en tennpluggnøkkel og fjern tennplugger fra motoren. Inspisere hver tennplugg og bruke en stålbørste til å rengjøre av eventuell sot som er på bunnen av pluggen. Hvis den gamle tennpluggen har betydelig sot, erstatte den med en ny. Sett inn og stram til tennpluggen og koble fra tennpluggen.
4

Drive Nissan 300ZX, bruke bremsene og se om rattet rister eller hvis det er en pulserende følelse i rattet eller bremsepedalen. Dette kan være en indikasjon på at bremseskiver ikke bruker jevnt. Bremsene skal undersøkes så snart som mulig. Hvis bremsene gjør en knirkende eller skrapelyd, er dette en indikasjon på at bremseklossene har slitt til sine "slitasje barer" og bør skiftes ut.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/67887.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer