Slik feilsøker EGR Ventil på en 1999 Chevy 2500 4X4

i eksosgassen resirkulering ventil (EGR ventil) på 1999 2500 4x4 lastebil resirkuleres luften i lastebilens eksos tilbake til forbrenningskammeret for en mer fullstendig forbrenning. EGR ventilen er plassert på inntaket manifold i 2500, ved siden av termostathuset og bak stasjonen beltet. Over tid, kan ventilen begynner å feste på grunn av kombinasjonen av varme avgasser blande med kjøligere luft inntak temperaturer. Når sot er vesentlig, vil bilens motor har idle problemer, samt betydelig bogging eller nøling ved akselerasjon. Å sørge for at EGR er problemet, feilsøke det. Du trenger
Vacuum trykkmåler
Stikknøkkel
Socket satt
Vis flere instruksjoner
en

Åpne panseret på bilen og finne EGR Ventilen på baksiden av innsugningsmanifolden. Trekk slangen av EGR ventilen og koble et vakuum trykkmåler til EGR-ventilen.
2

Start motoren og kontroller trykkmåleren. 2500 skal gi et vakuum press lesing av mellom 15 og 22 PSI, holde jevn.
3

Rev og hold turtallet til 2500 RPM og har en assistent sjekke trykkmåler. Vakuumtrykket skal være konstant. Hvis den ikke gjør det, er det kanskje et problem med EGR-ventilen. Kontroller slangen som var koblet til ventilen for å være sikker på at den var sikret på riktig måte og at det ikke er hull i slangen som ville føre til et vakuum lekkasje.
4

Slå av motoren og trekk ut elektriske kontakten på toppen av EGR ventilen og fjerne EGR ventil festeboltene med en pipenøkkel.
5

Trekk EGR ventil av inntak manifold og inspisere ventil åpninger for sot. Hvis du observerer sot, du har nettopp bekreftet at EGR er problemet og at det må rengjøres eller skiftes ut.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/65155.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer