Tegn og symptomer på en dårlig Flyback Transformer

The flyback transformator brukes i moderne TV-apparater og dataskjermer samt andre skjermene. Transformatoren styrer den spenningen, som driver forskjellige elektroniske komponenter. Det viser lav spenning i den høye spenning som kreves av monitorer og sender korrekt spenning til andre bestanddeler. Tegn og symptomer utvikles når flyback transformator svikter eller går dårlig. Bildet viser ikke

Et sikkert tegn på en dårlig flyback transformator er når et bilde ikke vises på skjermen. TV fortsetter å produsere lyder i forbindelse med et bilde, men bildet kan ikke bli sett. Flyback transformator sender ikke nok høy spenning til skjermen for at et bilde skal vises.
Monitor eller Bilde Blinker

En dårlig flyback transformator gjør at skjermen eller forestille å blinke. Et blinkende skjerm betyr at bildene går ut midlertidig, og returnerer. Signalet fra transformatoren til monitoren blir avbrutt. Dette kortslutning oppstår midlertidig når flyback transformator er sviktende.
TV eller skjerm blir varm

Alle skjermer eller TV produserer varme, men et symptom på en dårlig flyback transformator oppstår når skjermen er ekstremt varmt. Temperaturen av skiftende lav spenning til høyspenning stiger fordi flyback transformator er sviktende eller dårlig. Denne temperaturen endringen kan føles på toppen av skjermen eller på forsiden av skjermen.
Blåst sikringer

flyback transformator vil føre til forskjellige sikringer å blåse tidlig når sviktende. Dette skiltet utvikler fordi transformatoren er å gi mer spenning til elektroniske komponenter enn nødvendig. Når de elektroniske komponentene får for mye spenning, vil en overbelastning sikringen gå, skape lydproblemer, volum problemer eller justering problemer.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/67097.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer