Tegn og symptomer på et Stikker forgasser Float

Den flyter i forgasseren regulerer mengden drivstoff eller bensin som ligger i reservoaret. Reservoaret av forgasseren er hvor brenselet blir sugd inn i innsugningsmanifolden. En dårlig eller stikker forgasseren flyte fører motorproblemer. Se etter visse tegn og symptomer hvis du mistenker at forgasseren flyte stikker. Motoren kjører ikke på tomgang

Ett av tegnene på at forgasseren flottøren stikker er når motoren ikke vil tomgang. Flottøren er ikke nok å la brennstoff inn i reservoaret, slik at for en konstant tomgang av motoren. Forgasseren flottøren sitter fast i lukket stilling, og bare en liten mengde drivstoff siver inn i reservoaret.
Oversvømmet forgasser

oversvømmet forgasseren er et annet symptom som forgasseren flyte stikker. Flottøren er fast i åpen stilling, som tillater drivstoff å løpe fritt inn i reservoaret og deretter inn i innsugningsmanifolden. Når for mye drivstoff er tillatt inn i forgasseren reservoaret, forgasseren flom og kan ikke startes før alt drivstoffet er utvist fra reservoaret.

Motoren steiler eller nøler

Motoren vil begynne å stoppe eller nøler når de forgasser float pinner. Dette symptomet utvikler etter kjøreforholdene når operatøren prøver å akselerere. Motoren vil fungere som om det kommer til å dø, men fanger og begynner å akselerere normalt. Nøling av motoren er en lignende hendelse.
Engine misfiring

Et annet tegn eller symptom på en stikker forgasseren float er når motoren savner ut eller misfires. En eller flere sylindre ikke får nok drivstoff eller får for mye drivstoff når de blir avfyrt av tennpluggene. Dette skjer når flottøren er fast, enten i åpen eller lukket stilling. Motoren vil stall, ikke tomgang jevnt eller slå tilbake når forgasser float pinner.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/67096.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer