Problemet med en Ford lastebil Stalling & Tomgang Rough

Når et kjøretøy idles dårlig eller boder ute, kan det være farlig for sjåføren og passasjerene. Det finnes en rekke forskjellige problemer som kan være ansvarlig for din Ford lastebil er tomgangskjøring og steiling problemer, det er derfor det er viktig å ha den nøyaktige problemet riktig diagnostisert før du prøver å reparere bilen. Det finnes flere forskjellige ting du bør sjekke når du prøver å finne ut hva problemet er med din Ford lastebil. Instruksjoner
en

Sjekk motoren for et vakuum lekkasje. Vakuum lekkasjer er vanligvis forårsaket av løs eller ødelagt vakuum slanger. Løse slanger påvirke motor luftstrøm og vil føre et kjøretøy på tomgang dårlig eller stall ut.
2

Sjekk sensorer. Hvis check engine lyset har kommet på, kan du ha en mekaniker hekte en feilkode leseren til bilens datamaskin for å få en lese ut av problemet koder som blir generert av datamaskinen. Hvis problemet koden indikerer en av sensorene eller ventiler, for eksempel O2 sensorer, masse luftstrøm sensorer, den exhast gass recircculation ventil eller inaktiv luft regulatoren, er det en god sjanse for at fikse problemet vil kurere de drøye og tomgang problemer .
3

ut om bilen kan ha fått et dårlig eller forurenset tank av gass. Steiling og ujevn tomgang kan skje hvis bilen har sittet i mer enn 30 dager, eller hvis drivstoffet var dårlig kvalitet eller tilsølt med vann. Hvis du lagt merke til lastebil problemer begynte umiddelbart eller kort tid etter at du setter gassen i det, kan det være lurt å legge en flaske med drivstoff behandling til din gass tank.
4

Har din mekaniker utføre en kompresjon test på din motor. Han kan bruke spesialisert utstyr for å avgjøre om motorens problemer blir forårsaket av et tap av kompresjon på grunn av en utslitt eller skadet motor som ikke lenger kan opprettholde trykket som er nødvendig for å holde motoren i gang.
5

Sjekk dine tennplugger. Tennplugger som er for gamle eller har blitt tilsmusset vil ikke produsere gnist nødvendig å holde bilen kjører riktig. Tilsmusset eller slitt ut tennplugg kan forårsake lastebil på tomgang grov eller stall intermittandly ved oppstart.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/67171.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer