1995 Chevy Blazer vil ikke starte

The 1995 Chevy Blazer er kjent for å være robust og pålitelig. Men en bil som ikke vil starte kan være nedslående. Hvert kjøretøy trenger fem grunnleggende elementer for å starte: drivstoff, luft, gnist, timing og komprimering. Avgjøre hvilke av disse elementene mangler bestemmer hvordan du går frem i å reparere din Chevy Blazer. Du trenger
multimeter
Timing lys
Remote startbryteren
Tennpluggnøkkel
Compression tester
Vis flere instruksjoner
en

Kontroller batteriet. Selv om bilen vil snu, hvis det viser sakte rundt, eller batterispenningen er for lav, vil bilen ikke starter. Med multimeter, sjekk spenningen på batteriet. Den skal være mellom 12 og 13 volt. Ha en assistent dra motoren rundt. Hvis spenningen faller under 9 volt mens starteren er innkoplet du har et batteri eller lader systemproblem. Hvis batteriet er bra, gå videre til trinn to.
2 Sørg for at det er drivstoff på bilen.

Sjekk for drivstoff. Først at bensinmåler fungerer, og det er faktisk drivstoff i kjøretøy. Dernest, sjekk for drivstoff på motoren. Ta av luftfilter, og se injektoren på spjeldhus for drivstoff. En glatt "vifte" av drivstoffet bør komme ut når motoren er slått over. Hvis den ikke gjør det, det er et drivstoff press problem, mest sannsynlig en drivstoffpumpe.
3

Sjekk for gnist. Ved hjelp av en timing lys, plasserer klemmen over nummer én tennpluggen. Har en assistent engasjere starteren, eller gjøre det med en ekstern startbryteren. Når motoren er slått over, bør tidspunktet lampen blinke. Hvis den ikke gjør det, er det ingen gnist, og du må begynne å teste tenningskomponentene. Den vanligste årsaken til ingen gnist på en Chevy Blazer er tenningen kontroll modul, som ligger under distributør cap eller på distributør. Ta dette til en lokal auto deler butikken for å bli testet, og erstatte den hvis den tester dårlig. Hvis det tester positivt, teste coil, og skift hvis defekt
4

Sjekk timing. Mens distributør hetten er fjernet, at distributør rotoren roterer. Hvis det ikke er det, er enten distributør akselen skadet eller timingen kjedet er skadet. Trekk distributør først, og sjekke akselen og utstyr for skader. Hvis intakt, er problemet i timing kjeden, og vil kreve stor motor arbeid å reparere. Hvis rotoren roterer, kontrollerer tidspunktet ved hjelp av tidsstyrings-. Med klemmen fortsatt florerer nummer én plug wire, og distributøren cap installert, tar sikte på timing lys ned på harmonisk balancer mens en assistent skrur motoren. Avhengig av motoren i Blazer din, bør timing være rundt tre til seks grader før øvre dødpunkt (TDC) vil det være et merke for dette på tidspunktet kategorien timingen dekselet. Hvis timingen er på, justere distributør å justere timing.
5

Se etter komprimering. Ta en tennplugg fra tennpluggen hullet. Skru inn adapter for komprimering tester, og fest den. Har en assistent engasjere starteren i noen sekunder. Sjekk avlesningen på kompresjon tester, og sammenlign det med komprimering spesifikasjoner for din motor, vanligvis i 100-120 psi rekkevidde. Hvis komprimeringen er lav, er det flere mulige årsaker, alt som involverer store motoren reparasjoner. Ta kontakt med en profesjonell for å ytterligere diagnostisere årsaken til lav kompresjon, og vurdere alternativer.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/66694.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer