Slik feilsøker misfires i Ford Triton Motorer

Fords Triton motorer utnytte en coil-on-plug utforming tenningssystem. Feilsøking er en grei prosess for å eliminere mulige årsaker til feiltenning ved pinpointing misfiring sylinder og teste komponenter inntil årsaken er funnet. Du trenger
Scan verktøyet
Circuit tester
Digital volt /ohm meter (DVOM)
1/4-inclh stasjonen socket satt
Vis flere instruksjoner
Trouble skyting
en

Identifiser misfiring sylinder. Fest en skanning verktøy til bilens data link-kontakt, som ligger under dashbordet i nærheten av rattstammen. Velg data, og deretter feiltenning data, fra menyvalgene.

Feiltenning data vil vise hvilken sylinder eller sylindere er feiltenning. Ikke bry deg om alle sylindere vise noen få misfires, se etter de som viser tusenvis av misfires. Disse motorene er laget for å kjøre lean, og en og annen feiltenning er vanlig.
2

Test tenningssystemet starter med den elektriske kontakten på spole for misfiring sylinder. Trekk ut kontakten, og test for strøm på begge pinnene på kontakten med nøkkelen på og motor av. Den ene siden skal vise makt, og den andre siden viser ingenting. Hvis det ikke er strøm, sjekk sikringene for sikringer som er gått. Hvis strømmen er funnet på kontakten, har en assistent sveiv motoren mens testing av andre pin. Det skal blinke, noe som indikerer at modulen under avgivelse av spolen. No flash måte en dårlig modul.
3

Test spolen ved å måle motstanden over de to pinnene i støpselet. En måling av ingen motstand indikerer en kortsluttet coil, og uendelig motstand indikerer en åpen coil. Enten tilstanden krever en ny coil.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/64245.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer