Slik feilsøker motoren i 1998 Ford Taurus

Problemer med 1998 Ford Taurus motorer kan bety mange ting. Om symptomene er banket lyder, feiltenning, Taurus ikke starter eller noe annet, kan en rekke årsaker være mistenkt. Noen motordeler, som knock sensor, er vanskelig å komme til. Taurus er On-Board Diagnostic kan være i stand til å henvise deg til hvor problemet er nøyaktig. En OBD-II scanner kan spare deg for mye tid og krefter. Instruksjoner
en

Inspiser undersiden av dashbordet. Du finner det diagnostiske systemet Data Link Connection. Du finner det avdekket og til venstre for rattstammen.
2

Sett inn OBD-II scanner inn i Taurus 'DLC-port. Skanneren vil ha en kabel som ender i en 16-pinners plugg, og det vil passe inn i DLC uten problem.
3

Slå Taurus elektriske system på eller slå av motoren på. Skanneren vil kreve det ene eller det andre. Rådfør deg med OBD-II skanneren bruksanvisningen for den nøyaktige fremgangsmåten. Ikke alle skanner merker operere den samme. Så hvis din spesielle skanneren ikke er forhåndsprogrammert selv aktivere, må du manuelt slå den på på dette punktet.
4

inn et "scan"-kommandoen hvis merket av skanneren ikke er forhåndsprogrammert til gjøre det.
5

Consult skannerens bruksanvisningen for kodene som vises på avlesning. Mest manualer liste generiske OBD-II koder. Ford tilbyr også supplerende OBD-II-koder, og Taurus er eierens håndbok vil ikke ha disse kodene. Du blir nødt til å lete dem opp på nettet (se Ressurser).
6

Lag og prioritere en liste over koder. Start med de feilkoder først. De har skjedd oftere, og de er grunnen til at check engine lys kan ha gått av. Hvis check engine lyset ikke lyser, de du er ute etter "ventende" koder. Dette er feil det diagnostiske systemet har lagt merke til, men de har ikke skjedd nok til å vurdere "trøbbel" status. Men disse kan tyde på problemer som er trending mot "trøbbel" status.
7

Slå Taurus elektriske system eller motoren. Slå av skanneren, og fjern skanneren kabelen fra DLC. Pop panseret og ser inn i motorrommet. Bruk listen koder for å begynne en mer fokusert etterforskning.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/66358.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer