Slik feilsøker Chevrolet LT1

Chevrolet LT1 er en motor som opprinnelig ble montert inn i Corvette. Senere ble det tilrettelagt for å passe inn i flere andre biler, som Camaro, Firebird og Buick Roadmaster. Det var en 8-sylindret motor og gikk gjennom to generasjoner. LT1 var en 5,7 l motor med en to-ventil pushrod system for å gjøre rundt 300 hk og 330 pund-fot dreiemoment. Det eneste store problemet med LT1 var optispark distributør. Instruksjoner
en

Sjekk om det er gnist. Den enkleste måten å gjøre dette på er å prøve å starte bilen. Hvis den ikke vil starte og du ikke mistenker at noe annet er galt med det, så det kan være distributøren. Hvis LT1 vil ikke engang sveiv, men så problemet er sannsynligvis en dårlig startmotor. Selv om dette er sjeldne på LT1, det skjer.
2

Fjern en av tennplugg ledninger fra distributøren. Trekk ledningen av distributøren. Fjern bare en tennplugg ledning om gangen.
3

Plasser tuppen av en lang, metall skrutrekker nær elektrode på distributør. Ikke la skrutrekker til å berøre elektroden og ikke berøre skrutrekkeren fra dette punktet.
4

Sveiv motoren. Har en assistent sjekke skrutrekker. Det bør være en gnist hoppe fra distributør til skrutrekkeren. Hvis det ikke er, så distributøren har sviktet.
5

Gjenta denne testprosedyre (trinn 1-4) for alle elektroder for å verifisere en fiasko av distributøren.


.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/64353.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer