Slik feilsøker en Ford F-250 AC

The air condition-systemet, eller AC system, på Ford F-250 bør gi deg mange år med problemfri ytelse. AC-systemet bruker komprimert kuldemedium å kjøle hytta når du slår på klimaanlegget. Dersom dette system svikter, er det normalt på grunn av en lekkasje i kompressoren. Din Ford F-250 AC-kompressor kan kjøpes på de fleste auto deler butikker hvis du trenger en erstatning. Kjølemediet kan eller ikke kan være tilgjengelig for kommersielle kjøps avhengig av året av din Ford. Alle lastebiler gjort før 1992 bruker et kuldemedium som ikke er kommersielt tilgjengelig som heter "R-12." Før erstatte noe, men trenger du å feilsøke problemet. Instruksjoner
en

Start F-250 er motoren og la lastebilen for å varme opp. Når nålen på vannet temperaturmåleren er på eller nær midten av måleren, har lastebilen nådd normal driftstemperatur.
2

slår AC til kuleste innstilling.


3

Slå viftehastigheten til den høyeste innstillingen.
4

Sjekk for å se om det er noen kald luft blåser fra systemet. Hvis det ikke er kald luft, så du kan ha en lekkasje i AC system eller pumpen har sviktet.
5

Slå av motoren og åpne panseret på F-250.

6

titt på tilstanden til tilbehøret belte som er pakket rundt AC kompressor i motorrommet. Beltet driver AC trinse på AC kompressoren. Beltet skal ikke være frynsete, bør beltet tenner ikke hakk, sprekker eller avskalling og beltet tenner bør ikke være "blanke" eller slitt (også kalt "hazing"). Hvis beltet ser slitt eller skadet på noen måte, vil AC kompressor ikke kjøre skikkelig fordi beltet snur skivene på kompressoren. For å løse dette problemet, må du ha beltet erstattet. Hvis beltet er fine eller hvis du erstatter den slitte belte og kompressoren fortsatt ikke genererer noe kald luft inn i hytta, så du må ha AC kompressor betjent av en profesjonell mekaniker trent i håndtering av air condition enheter.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/64671.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer