Hva gjør du når din bil tast uten at når du starter bilen ?

De automotive problemer folk vanligvis tenker på kan være enkle saker som frosne dørlåser , flate dekk eller mer . En unik problem er når tenningsnøkkelen ikke klarer å snu når du prøver å starte bilen . Det kan være en ganske enkel løsning på det. Du må prøve et par ting å se hvilken løsning som fungerer for deg . Feilsøking av Tenningsnøkkelnummer
p Det kan virke innlysende, men dobbeltsjekke at du bruker riktig nøkkel . I flere bil husholdninger , er det vanlig at bilnøklene å se likt. Hvis knappen du bruker, er den riktige, sørg for at du har det helt inn i riktig posisjon .

Kontroller at bilen er i parken hvis den har en automatisk girkasse . Hvis du har en manuell girkasse bil , trykk på clutchpedalen fast til gulvet , og prøv å vri om nøkkelen .

Slå rattet mens du vrir på nøkkelen . Noen ganger rattet vil låse, og føre til at tenningen for å låse også. Dette problemet kan bli løst raskt ved vrir rattet frem og tilbake mens du vrir nøkkelen .
P Hvis nøkkelen har noen synlige feil , prøv en ekstra nøkkel . Noen ganger kan selv små skader på selve nøkkelen gjøre den ubrukelig . Hvis reservedeler sentrale verk , kaste den gamle, og be om en ny form din forhandler eller fortsette å bruke fritiden .
P Hvis nøkkelen fortsatt ikke vil slå etter at du har prøvd alt som er nevnt ovenfor , må du kanskje ta bilen til service . Problemet kan være en slitt tenning , noe som kan føre til papirstopp i spy mekanismer i rattstammen.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/64502.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer