Cadillac elektrisk feilsøking

Cadillac biler er populære luksusbiler i USA. Elektriske problemer i en Cadillac kan holde deg fra å forlate oppkjørselen, og de kan være vanskelig å diagnostisere. Før du tar bilen til mekaniker, forsøke å lokalisere og isolere problemet selv for å sikre raskere reparasjoner. Du må teste flere viktige områder av det elektriske systemet, både i førerhuset, og under panseret. Testing av Ignition

Begynn diagnostisering Cadillac elektriske problem ved å teste tenningen. Se lysene som du starter motoren. Hvis de ikke flimrer eller slå av og motoren slår seg ikke på, er det sannsynligvis et problem knyttet til starteren. I cadillacs, er starteren montert enten til motorens bakre område eller foran på overføring. Når tenningen er slått i førerhuset, starteren skrur motoren for å starte motoren. Hvis kranken er slitt eller ikke fungerer, kan det Cadillacs ikke motoren starte og bilen vil ikke kjøre.
P Hvis starteren ikke vises skadet, kontroller koblingene som fører til antennelse. En av ledningene kan bli slitt eller ødelagt, noe som fører til utilstrekkelig kraft blir sendt til kranken. Erstatte funksjonsfeil forrett eller tilkoblingstråd å få Cadillac motoren i gang.
Batteri Problemer

Tilbake til tenningen test. Hvis motoren ikke starter og lysene dempe eller slå av, det er et problem med batteriet, dynamoen eller forbindelsene mellom dem. Åpne Cadillacs panseret og finn batteriet. Test ut batteriet for å sikre at det ikke er oppbrukt. Også se på terminal tilkoblinger og se etter tegn på korrosjon eller floker. Ledningene skal være rent og stramt, og jordledningen skal være riktig koblet til chassiset. Hvis en ledning ser ut til å henge ned, kan det være brutt i en del av bilen som ikke vises. Sørg for at de riktige ledningene kjører fra Cadillac batteri til dashbordet sitt og at ingen av ledningene berører motorens bevegelige deler.

Prøv å bruke startkabler for å starte motoren så dynamoen klarer å fornye bilens batteri . Etter 10 minutter, slå av motoren og prøver å starte den på nytt. Hvis motoren fortsatt ikke starter, må du bytte batteri og terminalene. Du kan også bytte dynamoen hvis Cadillacs motoren kveles mens batteriet plusspol er frakoblet.
Rengjøring av System

Grit og korrosjon kan forårsake Cadillac elektriske system ikke virker. Med batteripolene unplugged, rengjøre det elektriske anlegget bruker doble penetrant og smøremiddel løsning, tilgjengelig på auto butikker. Spray kabelendene og systemets hengsler å rengjøre kontaktene fra korrosjon og salt buildup. Mens sprøyting, holde et øye for løs og ødelagte ledninger. Rengjør også Cadillacs intakt ledninger for å fjerne eventuelle korrosjon som er usynlig for øyet.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/64501.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer