Hva er hensikten med den Bunnpannepakninger ?

Omtrent alt i bilen at prosesser og inneholder væske har en pakning for å bidra til å beholde disse væskene . Bunnpannen pakningen holder bilen fra å miste den oljen som går sin motor. Funksjon

En pakning er et segl som monteres mellom faste gjenstander som sjelden tas fra hverandre , det er en statisk tetning , mao det er ikke ment å bevege seg rundt. Fordi du kan ha til å reparere /erstatte oljepumpe , fjerne bunnpannen vil være nødvendig. Dette betyr at olje- pan pakningen må være riktig installert for å forsegle skitt ut og holde oljen i pannen når du setter sammen delene.
Material

For en god tetning , er det viktig at den riktige pakningsmateriale ( ofte laget av gummi ), brukes for den type metall bunnpannen er laget av. Materialet er utviklet for å håndtere varierende temperaturer som kan forårsake press som ellers kunne skape oljelekkasje .
Hensyn

bunnpanne pakning, når de er riktig installert, bør holde oljen i bunnpannen med mindre det har tørket og sprakk. Inspisere hvor lekkasjen kommer fra før har pakningen skiftes fordi det kan være forårsaket av en løs bunnpannen bunnpluggen eller olje filter .

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/65448.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer