Feilsøking Diesel Motors

Med drivstoffkostnader stiger, har dieselmotor blitt mer populært, som det er mer effektiv og kostnadseffektiv enn en bensindrevet motor. Diesel er dyrere enn bensin, men det er mer energieffektive, slik at diesel bil å ha en høyere kjørelengde enn det bensinslukende fetter. Gassmotorer bruk tenningssystem teknologi, mens en dieselmotor opererer på kompresjonstenning for å tenne drivstoffet. Dette fører til at motoren til å kjøre mye varmere. Når det oppstår problemer, er det noen feilsøkingstrinn du kan ta før du tar bilen i for et kostbart besøk til mekaniker. Instruksjoner
en

Tøm drivstofftanken umiddelbart hvis det er bensin i systemet. Skylle systemet grundig og erstatte med diesel. Kontroller dieselfilter for eventuelle blokkeringer og bytt om nødvendig.
2

Kontroller injeksjon linjer for lekkasjer eller brudd hvis det er problemer med å starte bilen. Stram tilkoblinger for å eliminere eventuelle lekkasjer. Kontroller og rengjør drivstoff dyse hvis du har problemer med å starte bilen. Sett på munnstykket hvis det er nødvendig.
3

Luft drivstoffsystemet hvis motoren har en tendens til å bølge på tomgang. Dette vil eliminere luft i drivstoffsystemet
4

Sjekk drivstoffinnsprøytingspumpen hvis motoren går på tomgang omtrent når varm. Pumpen kan være defekt eller ute av stand justeres. Skift ut om nødvendig.
5

Juster timing hvis motoren har lavt strømforbruk. Pumpen til motor timing kan være feil. Dette kan også bidra med overdreven drivstofforbruk. Juster maksimal hastighet skrue for lav effekt.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/65274.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer