Hvordan fortelle når en Torque Converter Er Out

En momentomformer fungerer på samme måte clutch på en automatisk bil eller lastebil overføring. Problemer med momentomformer kan føre til overføring til feil og kan forårsake varige skader hvis venstre ureparert. Det kan være vanskelig å avgjøre om bilens problem er overføring selv eller momentomformer, så du bør ta bilen til en sertifisert bil mekaniker for en profesjonell diagnose før du prøver å reparere bilen. Instruksjoner
en

Drive bil i 20 til 30 minutter, betaler oppmerksomhet til hvorvidt utsendelsen er overopphetet. Transmission overoppheting er et vanlig problem momentomformer som kan være forårsaket av overføring væske ikke blir tillatt å strømme gjennom filteret på riktig måte. Sjekken motor eller girkasse lys på bilens instrumentpanel vil komme på om overføringen er overoppheting.
2

Lytt etter eventuelle lyder som kommer fra girkasse når bilen er i bevegelse. Støy kan være et tegn på at girene i overføringen dreiemoment omformer har brutt. Sjekk overføring væske. Hvis det er biter av metall i væsken, vil dette bekrefte at dreiemoment omformer sin innvendige tannhjul, lagre eller blader kan ha ødelagt eller fragmentert.
3

ut om overføring er forsinket. Slipping oppstår når bilen skal skifte automatisk, men i stedet forblir i lavere gir, mens de motorturtall fortsette å stige. Dette er forårsaket av momentomformer ikke utfører sin tviholdt fungere skikkelig, og er et vanlig symptom på en dårlig momentomformer. Kjøretøyet kan også grøsse.
4

Notice hvis bilen boder når du prøver å ta av eller skifte gir. Dette er et tegn på momentomformer unnlater å utføre sin tviholdt fungere skikkelig.
5

Spor drivstofføkonomi ved å dividere antall miles du har reist med antall liter drivstoff du bruker. En merkbar nedgang i drivstofføkonomi kan være et symptom på en sviktende momentomformer, slik at motoren til å jobbe hardere og bruke mer drivstoff.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/67177.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer