Slik feilsøker en 1991 Lincoln Town Car

Grunnmodellen av 1991 Lincoln Town Car var utstyrt med en 4,6-liter, åtte-sylindret motor. Sedan inkluderte mange vanlige funksjoner, inkludert en driver-side foran airbag, foran delt sittebenker, cruise control, 15-tommers hjul, selfleveling suspensjon, elektriske vinduer, air condition, dørlåser, ABS bremser og automatisk klimaanlegg. Fordi det er så mange deler og systemer på bilen, kan det være vanskelig å feilsøke bilen. En av de beste måtene å finne problemer før de starter er å se på produsentens minnes. Instruksjoner
en

Inspiser nedre kontroll arm kuleledd av bilens hjuloppheng foran hvis forhjulene svare unormalt når du dreier rattet. Noen av biler produsert i 1991 ble produsert med en en-brikke kontroll arm ball bærende ledd som svekker over tid og sprekker. Hvis bærende ledd sprekker ballen og lue av joint vil skille og kontroll arm av suspensjon vil falle til bakken. Bytt begge nedre kontroll arm kuleledd for å løse dette problemet.
2

Undersøk panseret låssammenstillingen hvis bilens panser ikke åpnes etter at panseret utløserhåndtak er engasjert. Låssammenstillingen kunne tilfeldig slippe når som helst, selv mens du kjører bilen. Hele panseret låsen montering bør byttes ut for å fikse dette problemet.
3

Kontroller drivstoff linjene i bil hvis du ser noen drivstoff lekkasjer under bilen. Det er mulig at drivstoffledninger plassert inne i motorrommet har kommet i kontakt med rattstammen. Dette vil resultere i gass lekker ut fra drivstoffledningen og kan starte en brann dersom brenselet kommer i kontakt med en tennkilde. Prøv å flytte drivstoff linjer slik at de ikke kommer i kontakt med rattstammen og de delene som er knyttet til den, inkludert den universelle felles. Dersom drivstoff linjene er skadet, reparere eller erstatte dem.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/67441.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer