Slik kontrollerer Fuel Pressure i en 2001 Chevy Impala

Chevrolet utstyrt med 2001-modell-års Impalas med en drivstoffpumpe og drivstoff trykkregulator for å kontrollere mengden av drivstoff trykket i drivstoffet levering system. Testing utført på drivstoffsystemet for å diagnostisere ytelsesproblemer i motoren, som steiling, no-start forhold og grov tomgang, start med en statisk drivstoff-press lesing. Drivstofftrykket sjekk viser trykket i drivstoffsystemet. Du trenger
Pulverapparat (klasse B) brannslukningsapparat
Vernebriller
Trykkluft
Shop rag
Fuel-trykkmåler montering (GM verktøy J 34730-262 eller tilsvarende)
Drivstoff-manometer (GM verktøy J 34730-1A eller tilsvarende)
Fuel container
Vis flere instruksjoner
en

slå klimaanlegg av, og deretter snu bilen off. Plasser pulver (klasse B) brannslukningsapparat nær. Don vernebriller.
2

Åpne panseret. Spray trykkluft rundt brensel-trykket tjeneste forbindelse plassert på forsiden av drivstoffet skinnen. Fjern skitt og fremmedlegemer fra lokket og området rundt. Ta tak og vri tjeneste-tilkobling mot klokken for å skru den. Legges til siden.
3

Pakk butikk fille rundt service koplingsrøret. Installer drivstoff-trykkmåler montering på service koplingsrøret. Plasser passende å unngå kontakt med beltet. Koble drivstoff-trykkmåler til drivstoff-trykkmåler montering.
4

Sett avløpsslangen på drivstoff-trykkmåler i brenselet container. Slå bensinmåler er bleed ventilen sakte for å tillate press for å unnslippe. Når trykket er lettet og ingen gass kommer ut av avløpsslangen, stram lufteventilen forsvarlig.
5

Vri tenningsnøkkelen til "On" posisjon. Vent noen sekunder, så les presset på drivstoff-trykkmåler display.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/65062.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer