Hvordan sjekke for Warped brake rotors

En av de mest vitale komponentene i bilens bremsesystem er sine rotorer. Når du bruker bremsepedalen, du effektivt engasjere et hydraulisk system som komprimerer bilens bremseklosser mot bevegelige rotoren. Den resulterende trykk og friksjon bidra til å forsinke fremdriften av kjøretøyet. Selvfølgelig, skaper dette friksjon en stor del av varmen. Det er denne ekstreme varmen og slitasje som har potensial til å deformere bremseskiver. Hvis du frykter er dine bremseskiver skjev, sjekk dem umiddelbart og bytt dem om nødvendig. Du trenger
Bil jack
Jack stå
hjulmutternøkkel
Ruler med rett kant
Brake renere
Vis flere instruksjoner
1

Ta bilen for en kort kjøretur og bruke bremsene. Hvis du oppdager at bremsepedalen pulserer eller vibrerer, bør du sjekke rotorene umiddelbart, da dette er et tegn på at rotorene kan være vridd.
2

Parker kjøretøyet på flat mark eller i en garasje og satt i nødbremsen. Slå bilen av og hente bilen jack og hjulmutternøkkel. Du må sjekke både fører og passasjer sider for å sikre rotorene er i god form. Hvis du har fire hjul skivebremser, sjekk rotorene på baksiden også.
3

Bruk hjulmutternøkkel å løsne hjulet er hjulmuttere på den siden du har valgt. Bare bryte nøtter løs, ikke fjerne dem helt
4

Plasser jekken under bilen eller lastebil og løft den slik at dekket er en tomme eller så av bakken.. Deretter justere jack stå og plasser den under rammen eller aksel på bilen.
5

Løsne mutrene, og fjern dekket. Hvis rotoren er ekstremt støvete eller skitten, spray det ned med brems renere.
6

Hold den rette kanten av linjalen din lengderetningen mot overflaten av bremsen rotoren. Se mellom rotoren og linjal. Hvis du ser et gap mellom de to, er det et godt tegn rotoren har vært skjev. En skjev rotor må erstattes med en ny. Det kan ikke slås eller reasfaltert. Hvis rotoren er ikke skjev, må du huske å sjekke bremse rotoren på den andre siden også.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/65796.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer