Hvordan Les Feilkoder på 1990 GMC Pickup

Som mange andre General Motors biler og lette lastebiler, er 1990 GMC Pickup utstyrt med et integrert datasystem som har diagnoser for å tillate for diagnostikk av komponentfeil. Systemet i lastebilen lagrer koder knyttet til komponenter og systemer som kan brukes til å begrense de mulige årsakene til feil. Også tilgjengelig på dette systemet er en datastrøm som tillater observasjon av følere og innretninger, mens de blir operert ved hjelp av et skanning-verktøyet. Du trenger
Binders
service manual
Vis flere instruksjoner
en

Vri tenningsnøkkelen til "OFF". Finn den diagnostiske kontakten. På 1990 GMC lastebil, er det en svart, rektangulære kontakten plassert under førersiden av dashbordet til høyre for rattstammen.
2

Brett en binders og bøy den til en "U "form. Plugg bindersen inn i de to terminalene på høyre side av den øverste raden av terminaler.
3

Vri tenningsnøkkelen til "ON" posisjon. Check engine lyset begynner å blinke. Lange blink indikerer "tens" og korte blink indikerer "Ones". Så, for eksempel, fulgte en lang flash av to korte blink indikerer en kode 12. Tell antall blink og skrive ned kodene.
4

Sammenligne kodene til beskrivelsene i service manualen.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/65311.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer