Check Engine Light Problem på en Ford Expedition

Kjøretøy bygget etter 1996 som Ford Expedition utnytte et system som kalles On Board Diagnostics (OBD II) for å overvåke ytelsen til utslipp komponenter. Når en av utslipp komponentene svikter, sender det en feilkode på motoren datamaskin, som igjen sender et signal for check engine lyset på dashbordet til å lyse. Diagnostisk kode Skannere

Å bestemme hvilke utslipp komponent har forårsaket check engine lys til å lyse, må du ha en diagnostisk kode skanner. Skannere kommer i to hovedtyper, håndholdte enheter, og kablene som arbeider med programvare installert på en datamaskin. Enten type vil arbeide for å lese og slette feilkoder fra motoren din datamaskin. Hvis du har tenkt å kjøpe en kode skanner, sørg for at det vil fungere med den spesifikke merke, modell og år av kjøretøyet. Noen skannere er universelle, mens andre vil bare fungere på bestemte merker. Hvis du ikke har tenkt å bruke en kode skanner mye og ikke ønsker å kjøpe en, vil mange bildeler butikker lese og slette feilkoder uten kostnader.
Lese en problemkode

Koble skanneren til diagnostisk port eller kjøretøyet. På Expedition, er denne porten ligger på førersiden av bilen under dashbordet. Sett nøkkelen i tenningen og vri den til "run"-posisjon. Ikke start motoren. Skanneren vil ikke være i stand til å lese de fleste feilkoder mens motoren er i gang. Spesifikke instruksjoner for bruk av diagnostiske skanneren vil variere fra produsenten. De fleste vil ha en "Søk etter feilkoder" eller lignende. Trykk på denne knappen for å sjekke motorens datamaskin. Jamre noen minutter til skanneren finner bryet koden.

Dekoding Trouble Codes

Mens den diagnostiske koden skanneren vil gi deg relevant problemer koden som forårsaker check engine lampen lyser, vil det ikke gi deg en forklaring på hva koden betyr. Internett er en stor kilde for dekoding feilkoder. Nettsteder som OBD-codes.com lar deg søke etter koden og fortelle deg hvilken komponent er defekt. Du kan også bruke en søkemotor. Skriv bryet kode (det vil være i form av en "P", etterfulgt av et firesifret tall) og bestemt merke, modell og år av kjøretøyet. Dette vil utarbeide en liste over forum-innlegg fra folk som har hatt samme problemer kode som deg. De vil vanligvis tilby noen forslag for å fikse problemet. Hvis du fortsatt ikke kan dekode din feilkode, kan du kontakte en Ford-forhandler. Han vil kunne fortelle deg hvilken komponent er defekt.
Fjerne en Trouble Code

Når du har løst utslipp komponent som forårsaket check engine lys til å lyse, bruke diagnostisk skanneren for å fjerne koden fra datamaskinen. Plugg den diagnostiske skanner i den diagnostiske port på din ekspedisjon. Vri nøkkelen til kjørestilling. Bruk skanneren til å lese kodene. Når skanneren er ferdig, trykker du på knappen for å fjerne problemer med koden. Husk at clearing bryet koden ikke vil løse den underliggende feil av seg selv. Hvis du fjerner bryet koden uten å fikse feil utslippene komponent, vil check engine lyset tennes igjen i løpet av noen få miles.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/64259.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer