Check Engine lyset er på i min 1999 Lexus GS300

The 1999 Lexus GS300 var utstyrt med en 3,0-liters V-6 motor. "Check Engine" lyset vises når en feilkode er lagret i bilens OBD-II datamaskin. OBD-II står for diagnostikk II, og er et system som finnes i noen biler til å overvåke utslipp, eksos og enda overføring av noen biler. Kodene kan fjernes fra maskinen med en gang riktige reparasjoner er blitt gjort for å eliminere kilden av "Sjekk Engine" lys. OBD-II datamaskin er ansvarlig for å overvåke flere aspekter av kjøretøyet og holde det trygt for drift. Du trenger
OBD-II kode leser
Vis flere instruksjoner
en

Åpne førerdøren av Lexus og knele ved siden av førersetet. Finn OBD-II plug port under dashbordet, og sett pluggen slutten av koden leseren inn i porten.
2

Sitt i førersetet av bilen. Vri nøkkelen til tilbehør posisjon uten å starte motoren. Trykk på strømknappen på OBD-II code reader. Følg instruksjonene på skjermen for å velge "Les Codes." Velg din bil ved hjelp av "Up" og "Down" piltastene og trykke på "Read"-knappen for å akseptere svarene dine. Begynn OBD-II-koden skanning av kjøretøyet, og lar leseren til å kommunisere med bilen din før den sier noe annet.
3

Samle OBD-II kode informasjon fra koden leseren. Noen lesere gi en generell definisjon av koden, mens dyrere lesere du gir med en forseggjort definisjon. Bruk informasjonen gitt av koden leseren til å foreta de nødvendige reparasjoner på bilen din. OBD-II kode lagret i kjøretøyet kan være noe mindre som en krets funksjonsfeil, eller en mer alvorlig reparasjon krever nye motordeler.
4

Installer OBD-II leseren tilbake på porten i Lexus, og gjenta trinn 2 for å skanne bilen. Trykk på "Slett" knappen på slutten av koden lesing prosedyre, eller sykle tilbake til hovedmenyen og velg "Slett Codes" fra hovedmenyen. Start kjøretøyet når kodeleseren indikerer det er gjort skanning av kjøretøyet, og at det ikke er noen gjenværende koder. Kjøre bilen på vanlig måte. Hvis "check engine lyset" lyser opp igjen om kort tid, vil den rette reparasjonen ikke ble gjort eller det var flere problemer.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/68638.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer