Starter Failure & Burnt Sylinderspoler

Hvis bilen ikke vil starte, og du allerede har sjekket ladingen og drivstoffsystemer for problemer, så er det en god sjanse for at problemet er relatert til starteren. Uten en god forrett, vil motoren være i stand til å skru opp. Du kan høre en klikkelyd eller elsker støy hvis kjøretøyet har en funksjonsfeil forrett. Starter

Starteren i motoren din fungerer er faktisk en liten elektrisk motor som bruker strøm fra batteriet for å slå svinghjulet og veivakselen for å starte motoren. Hvis starteren ikke slår raskt nok, vil den ikke flytte veivakselen med nok kraft til å generere kompresjon og la motoren starte.
Starter Failure

Starter svikt kan være forårsaket av en håndfull av forskjellige problemer. Startmotoren selv kan slutte å virke, så kan drivhjulene. Drivhjulene er den delen av starteren som kobles til tennene på svinghjulet og snur det slik at veivakselen vil snu og motoren starter. I noen tilfeller er starteren arbeider, men ikke godt nok til å starte motoren. Den beste måten å finne ut om starteren er faktisk problemet eller om det er noe annet galt er å skru ut starteren fra bilen og ta det som skal testes. De fleste auto deler hus tilbyr gratis starter testing.
Starter Solenoid

startsolenoiden, noen ganger referert til som starteren stafett, er en liten elektrisk enhet som faktisk formidler elektrisk strøm fra ladesystemet til starteren og krefter startmotoren. Det er normalt montert enten inne i motorrommet eller til starteren seg selv og er koblet til batteriet via den positive batterikabelen.
Burnt Starter Sylinderspoler

magnetventil kan bli brent hvis det er et problem med den elektriske ladningen den mottar fra batteriet. Kontaktene på magnetventil kan bli brent og komponentene kan smelte selv om økningen eller makt nivået er høyt nok og varm nok. Brente solenoid kontakter kan føre til at starteren ikke klarer å koble ut og fortsette å kjøre etter at nøkkelen er tatt ut og motoren sveives.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/67076.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer