Slik kjører Compression Tester på Chevy Small Blocks

Kompresjonen på en Chevy small block motor indikerer tilstanden til motorens forbrenningskammer. Målt i psi (pounds per kvadrattomme), forteller sylinder komprimering direkte til hvor godt stempelringer, ventiler og ventilseter holde en komprimert blanding av forstøvet drivstoff. Enhver lekkasje eller svikt i ringen eller ventil kontaktflate vil føre til en mangel på kraft, på grunn av medier forbrenningstrykket. Uten riktig kompresjon i hver sylinder, vil en motor mister makt eller har ingen makt i det hele tatt fra de berørte sylinder. Du kan utføre en komprimering sjekk på en liten blokk Chevy motor med noen få verktøy og en assistent. Du trenger
Eiers reparere manuell
Floor jack
Jack står
Shop lys
Plug ledning avtrekker
maskeringstape
tusj
Socket sett
Socket forlengelse
Socket universalledd
Skralle
Compression måle
Assistant
Anti-seize smøremiddel
Papir
Momentnøkkel
Vis flere instruksjoner

en

Plasser Shifter i parken for en automatisk girkasse, sted skifteren i nøytral dersom kjøretøyet har en manuell girkasse. Løft panseret og ta av coil ledningen i begge ender fra spolen og distributør. Heve bilen front end og sted to bukker under rammen. Hev bak på bilen og sted to bukker under rammen.
2

Ta en butikk lys, tusj og maskeringstape under bilen. Stilling de lijs i undersiden av motoren. (Chevy varmeskjold kvartal lett tilgang til tennpluggene fra toppen av motoren.)
3

Bruk en plug ledning avtrekker for å forstå tennplugg ledninger, en om gangen, og trekke dem av pluggene. Merke hver plugg ledning med tape og en tusj slik at du vet hvilket hull den returnerer til. Ser fra fronten av motoren, den høyre bredden av plugger på en V-8 vil bli nummerert 1, 3, 5, 7. Den venstre bredd fra fronten vil bli nummerert 2, 4, 6, 8. Holde orden på dem.
4

Løsne og fjerne alle tennplugger, ved hjelp av en socket forlengelse og skiftenøkkel. Bruk en univeral kontakten for å bistå i å fjerne vanskelige å nå tennplugger. Tape og merke pluggene med en tusj etter nummer. Skru inn en komprimering tverrsnitt til # 1 plugg hullet.
5

avlaste noe press fra måleren ved å trykke på sikkerhetsventilen. Instruere assistent til å skru av motoren over fire eller fem ganger og presse gasspedalen helt ned. Legg merke nålen på lesing, og registrere psi (pounds per kvadrattomme) tall på et stykke papir.
6

Skru komprimering måleren inn i neste sylinder og har assistenten sveiv motoren rundt fire eller fem ganger - throttle åpen. Registrere antall. Test hver sylinder denne måte med kompresjon måle, registrere psi for hver sylinder. Se i bruksanvisningen for riktig psi lesing motoren din krever. Hvis noen av sylindrene lese £ 30. eller under, har du en komprimering lekkasje i at sylinderen.
7

Plasser en skvett av glidemiddel på hver av de tennplugg gjenger. Sett dem alle tilbake til sine respektive hull for hånd og stram dem med socket og skiftenøkkel. Se i bruksanvisningen for riktig moment poundage kreves for motoren din. Bruk en momentnøkkel til å stramme hver tennplugg til spesifikasjonene. Plasser hver plugg ledning tilbake på sin korrekte tennplugg sted. Skubbe de gummistøvler godt ned.
8

Koble coil ledningen i begge ender (fra distributør til spolen). Bruk gulvet jack å heve bilen og fjerne alle bukker.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/67086.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer