Tegn og symptomer som du trenger en Front End Alignment

En bil kan trenge en front end justering på grunn av dårlig justert dekk, problemer med deler av styringen, eller en bøyd aksel. Dette kan være forårsaket av en ulykke, kjører over noe stort, eller bare slitasje. Konsekvensene kan være merkbar i ganger og kan være farlig, for eksempel, kan skade på akselen eller til styrearmen føre dekkene for å være ute av vertikal innretting eller til tå i eller tå ut, det vil si peker innover eller utover, eller det kan føre til en del av fronten mekanisme for å løsne gjennom kraftige vibrasjoner. Det er tegn til å ense imidlertid at front end trenger justering. Dekkene slites ujevnt
Dette dekket er sliten. Den andre er den samme?

dekkene på bilen din bør alle være parallelle med hverandre og vinkelrett på bakken. Hvis de ikke er, så bilen vil være ute av stilling. Forhjulene på bilen din vanligvis kjøre over den samme overflaten samtidig, derfor bør de slites jevnt. Hvis de ikke gjør det, kan det være forårsaket av vinkelen på dekket (camber) være ute av stilling eller et problem med rattstammen. Hvis ett dekk lener seg mer på den indre kanten, så det inne vil slites ut fortere enn utsiden, eller det kan slites raskere enn andre forhjulet - dette er grunnen til din mekaniker vil ofte foreslå å erstatte dekkene når du får din hjul realigned.
Car trekker til siden
p Det er alltid en god idé å holde hendene på rattet. Men selv om du gir slipp, bør bilen kjøre rett på et jevnt underlag. Hvis slippe gjør at bilen styrer til den ene siden, så du kan ha feil justering. Dette kan være forårsaket av trinsen (vinkelen av styringen svingtapp) er bestemt av. Prøv å gi slipp test, i kontrollerte omstendigheter, på flere ulike veier. Dersom bilen kjører på samme måte hver gang, kan justeringen må løses. På en forhjulsdrevet bil, hvis caster er av, kan noe bli ødelagt og må byttes. Vær oppmerksom på at å trekke er ikke alltid på grunn av front end justering;. Det kan også være forårsaket av bremser, servostyring eller dekk ikke blir oppblåst riktig og like
Steering Wheel Shakes
Du ønsker ikke dette for å være deg. p Hvis rattet rister når du kjører, da fronten kan være ute av stilling. Det kan også være et annet problem - Stol Min Mechanic.com sier at det kan være forårsaket av ut av runde dekk som må være balansert. Dette kan være forårsaket ved å treffe en stor jettegryte eller stein i veien. Hvis det oppleves bare når bremsene brukes, kan det være en brems problem.
Warning

En front end inspeksjon bør ikke bli skremt hvis du opplever noen av disse symptomene. Hvis en del har blitt løs i fronten av bilen din, kan styringen komme hverandre til enhver tid. Hvis dekkene ikke er justert riktig det kunne føre til en farlig kjøring situasjon. Gå til mekaniker umiddelbart.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/64941.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer