Slik feilsøker Ingen start i en 2001 Chevy Astro Van

De tre vanligste årsakene til en no-start tilstand i 2001 Chevy Astro van begynner /lading systemfeil, tenningssystem svikt og drivstoff systemsvikt. Diagnostisere en no-start tilstand bruker en prosess med å fjerne de mulige gjerningsmennene å finne årsaken. Bruk en serie av enkle tester for å diagnostisere disse problemene raskt og nøyaktig. Du trenger
Forgasser rengjøringsmidler spray
Hammer
Digital volt /ohm meter
skrutrekker
Vis flere instruksjoner
en

Kontroller batteriets spenning på batteriet med digital volt /ohm meter. Stille inn apparatet til "Volts D /C" og ta på den svarte meter føre til batteriets negative og den røde meter føre til positive innlegg. Et fulladet batteri vil måle 12,7 volt eller mer. En måling på 12,5 volt anses utladet, og batteriet bør lades før videre testing. Noen måling under 11 volt indikerer en alvorlig utladet batteri - batteriet er mest sannsynlig skadet og bør skiftes ut. Hvis batteriet tiltak over 12,7 volt, går du videre til neste trinn.
2

Sjekk starteren for batterispenningen ved å berøre den røde (positive) meter føre til batteriet kabel-kontakten på baksiden av starteren og det sorte (negative) føre til kabinettet. Spenningsavlesing bør være omtrent den samme som ved måling av batteriet. Hvis avlesningen er lavere enn batterispenningen, sjekk for dårlige koblinger på kablene på batteriet og starteren eller jordkabel.

Se etter tenningslåsen signal på den lilla ledningen på baksiden av starteren. Når nøkkelen vris til "Start"-posisjon denne ledningen skal måle batterispenningen. Hvis avlesningen er mindre enn batterispenningen, eller null volt, kontrollerer en smeltbar linker (oransje ledninger) på baksiden av starteren. Hvis fusible koblinger er intakte og ikke brent eller brutt, må du bytte tenningslåsen. Hvis batterispenningen er til stede på den lilla ledningen, og starteren slår ikke, bytt starteren. Hvis spenningsmålinger på starteren er riktige, og starteren skrur motoren rundt når nøkkelen vris til startposisjon, går du videre til neste trinn.
3

Fjern luftkanal festet til spjeldhus, og spray rikelig med forgasseren spray inn i spjeldhus. Sett på slangen, og prøve å starte motoren. Hvis motoren starter, bensinpumpe ikke levere drivstoff eller tenningsmodulen er ikke pulserende injektorene. Sjekk bensinpumpen sikringen ligger i under-panseret sikring blokk. Hvis det er bra, sjekk for strøm på bensinpumpen elektriske kontakten som ligger i nærheten av baksiden av drivstofftanken på førersiden av bilen. I Chevy Astro van, leveres strøm til drivstoffpumpen ved den grå ledningen på elektriske kontakten når motoren blir skrudd. Hvis strømmen leveres, treffer drivstofftanken med den flate siden av en hammer mens noen andre slår på tenningen for å starte vil noen ganger bump drivstoffpumpen nok til å tillate det å starte. Hvis drivstoffpumpen sjekker bra, går du videre til neste trinn.
4

Sjekk om det er gnist. Koble coil ledningen på coilen, og prøve å starte motoren. Hvis ingen gnist oppstår, må du bytte coil og tenningsmodul. Hvis en sterk gnist oppstår, plugge ledningen inn igjen, og ta en tennplugg ledning fra en tennplugg og gjenta testen. Hvis en gnist ikke er tilstede, skift tennpluggen ledninger og distributør cap og rotor.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/64940.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer