Symptomer på en Blown Diesel toppakning

Til de som bilen analfabeter, ordene "blåst toppakning" kanskje ikke høres så ille. Selvfølgelig, de også kan høres katastrofale. Sannheten ligger et sted i midten. En blåst toppakning i en dieselmotor fører kjølemiddelsjekk, noe som kan føre til noen liten mengde problemer til å begynne med, men venstre ukontrollert kan til slutt føre til motorhavari. Den beste måten å forhindre katastrofale skader er å fange en blåst toppakning tidlig. Derfor er det best å få noen diagnostiske tester gjort hvis du finner bilen din har følgende symptomer. Overoppheting av motoren
p Hvis det er en kjølevæske lekkasje, er et vanlig symptom motoren overoppheting. I noen tilfeller kan den overopphetes være så rask at motoren rett og slett ikke vil kjøre lenge.
Dårlig ytelse

kjølevæske lekkasje fra toppakning kan føre til at motoren å kjøre omtrent. Det kan også føre til tap av motorkraft og drivstofføkonomi.
Uvanlig Eksos

annet typisk symptom er tilstedeværelsen av hvit røyk eller velduftende damp kommer fra eksosrøret.
Skummende Oil

Utseendet av skummet, melkeaktig hvitt belegg på oljelokket eller peilepinnen kan tyde på en kjølevæske lekkasje inn i bunnpannen . Dette kan også være et symptom på en sprukket motorblokk.
Tap av kjølevæske
p Hvis motoren din opplever et tap av kjølevann, men det er ingen synlig lekkasje, det kan bety en lekker toppakning.
Clean gnist plugger
p Hvis en tennplugg er synlig renere enn de andre, kan kjølevæsken lekker inn i den sylinderen.

Heating System

Hytta oppvarming vents kan avgi en rar lukt, ligner til syntetisk gummi og frostvæske, i tilfelle en kjølevæske lekkasje.

Kjølevæske i Stange Places

En lekkasje kan også forårsake kjølevæske å bli tvunget inn i oppsamlingstanken eller radiator.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/64988.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer