Hvordan Test en dynamo ved å koble fra batteri

Riktig testing av en dynamo krever bruk av et multimeter eller batteritester. En dynamo produserer likestrøm (DC), men kan også produsere alternativ strøm (AC), som kan skade de forskjellige elektriske komponentene i bilen din, inkludert dataskjerm. Koble fra batteriet mens motoren er i gang gjør at du kan identifisere om dynamoen er svak, men utgjør potensiell skade på motoren din. Bruk denne metoden hvis ingen andre alternativ finnes, og øve ekstrem forsiktighet mens de gjør det. Du trenger
Stikknøkkel
Beskyttende briller
Gummi hansker
Vis flere instruksjoner
en

Start kjøretøyet og engasjere i nødbremsen.

2

Åpne panseret og finn batteriet. Stå på siden av batteriet mens du kobler den fra å unngå de bevegelige delene i motoren (vifte og belter).
3

Slå av alle unødvendige komponenter, som for eksempel lys, radio, og A /C, for å begrense belastningen på dynamoen din. La bilen varmes opp til driftstemperatur.
4

Ta på vernebriller og gummihansker. Minuskabelen fra batteriet og sett det til side.
5

Kjør motoren uavbrutt i 15 til 30 minutter. Ikke rev motoren eller kjøre, hvis mulig. En sunn dynamo vil tillate bilen å run.Reconnect den negative ledningen til batteriet hvis ingen avbrudd eller problemer noteres.
6

Sjekk alle sikringer og koble til batteriet hvis det oppstår et avbrudd i bilen kjører. Hvis alle sikringene er fine, ta bilen til en auto butikken for å få dynamo profesjonelt testet. Du sannsynligvis har en dårlig dynamo.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/65909.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer