Slik tester for Bad Hjullagre

Montert rundt akselen og festet til hjulet hub montering, hjullager har to formål: å tåle vekten av et kjøretøy, og å la dekkene å spinne jevnt. En bærende må smøres som det er i konstant friksjon med spinnende aksel. Over tid kan hjullager svekkes på grunn av den tunge vekten som de støtter. Vanligste problemene som oppstår etter 100.000 miles er lekkasjer, som forårsaker lagrene å miste smøremiddel og øke friksjonen med akselen. Hjullager må testes ved første tegn på problemer å forebygge mer alvorlige og til og med dødelig utfall. Du trenger
Jack
Jack står
Hjulklosser
Vis flere instruksjoner
en

Drive bilen og notere eventuelle tegn til wobbling fra hjulene mens du slår. Følg nøye med på eventuelle uvanlige sliping eller stønn lyder som kommer fra en bestemt hjulet.
2

Park bilen og satt i nødbremsen.
3

Hev slutten av kjøretøyet hvor du lagt merke til støy med en jekk og fest den på bukker. Plasser bremseklosser bak hvert av hjulene på bakken for å hindre at bilen ruller. Undersøke de opphøyde dekk for noen ujevne tegn til slitasje på trinnene. Plasser begge hendene på en av dekk og grep det tett, med den ene hånden på toppen og en hånd nederst. Prøv å rocke rattet frem og tilbake. Mens en liten mengde av bevegelse er normalt (det skal ikke føle tettsittende, men det bør litt flytte), betyr overdreven bevegelse at lagrene er skadet og må byttes ut.
4

Roter hver hevet dekk manuelt, og bemerker noe støy at det gjør mens du slår. Enhver type sliping støy eller uregelmessighet i rotasjon kan bety at lagrene må byttes.
5

Hev bilen med jekken, fjerner du står senk den ned på bakken. Utfør ovennevnte befaring på den andre enden av bilen hvis det er nødvendig.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/66388.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer