Hvordan sjekke om the Rings er dårlig eller ventilene lekker

Selv om bensin er svært volatile, er det bare når bensin blandes med oksygen og blandingen komprimert at en eksplosjon vil resultere når blandingen er antent. Dette er grunntanken bak hver forbrenningsmotor. Komprimering skjer innenfor sylindrene som stemplene beveger seg oppover. For å hindre luftlekkasjer, et antall ringesignaler surround hvert stempel. På toppen av sylinderen er det topplokk, som er der ventilene er. I likhet med stempelringer, må ventilene slutter tett for å forhindre luftlekkasje. Kontroll for ringen defekter eller utette ventiler er av avgjørende betydning. Du trenger
Compression måle
Assistant
Vann
Spray flaske
Vakuummåler
Vis flere instruksjoner
Testing for Skadet stempelringer

1

Trekk tennplugg ledninger av alle tennpluggene og fjerne alle tennpluggene med en pipenøkkel og en Plugghetter.
2

Skru den gjengede tuppen av en komprimering sporvidde inn i en av tennplugg åpninger i topplokket.
3

Block gassen vidåpne ved å ha en assistent trykke gasspedalen i gulvet. Dette gjør at motoren skal ha en ubegrenset tilførsel av luft.
4

Spør assistent til å starte motoren mens gasspedalen trykkes inn. Legg merke til lesing på komprimering gauge, så gjentar du testen for de resterende sylindere. Mengden komprimering varierer med høyden, men en normal kompresjon lesing er vanligvis mellom 130 og 160 pounds per kvadrat-tomme per sylinder. Hvis hver sylinder er innenfor dette området, stempelringene er i orden. Dersom måleravlesningen er lav på en spesiell sylinder, fjerner kompresjon måleren og sprute en liten mengde vann inn i sylinderen med en sprayflaske, deretter gjenta testen. Hvis avlesningen forbedrer på den sylinderen, er stempelringer enten slitt eller sprukket.
Testing for ventillekkasje
5

Fest gummislange av en vakuummåler til inntak manifold.
6

Slå av motoren på og har en assistent gradvis trykke ned gasspedalen for å øke hastigheten på motoren.
7

Observer nålen av vakuum måle. Hvis nålen leser jevn, ventilene er i god stand. Hvis nålen svinger som motorens turtall øker, er problemet sannsynligvis en lekker ventilen.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/64690.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer