Problemer med Nissan Versa Clutch

Bare to tilbakekallinger av Nissan Versa har skjedd siden bilen ble introdusert i 2007. Ingen tilbakekalling har vært for eventuelle clutch problemer, men ifølge Truedelta.com, har noen eiere rapportert problemer med clutchen og Carcomplaints.com har oppført flere Versa problemer som påvirker clutch drift av Nissan. Squeaky Clutch Pedal

Truedelta.com har rapportert problemer med clutchen på Nissan Versa. En teknisk service bulletinen er publisert av produsenten arbeider med en utvidet sveiv under oppstart og en squeaky clutch pedal. Ingen grunn har blitt rapportert av Nissan eller Truedelta.com, men dette knirkende problem kan tilskrives en for stram justering av clutch. Nissan Versa eier bør ta bilen tilbake til forhandleren for å få clutchen justeres for å unngå denne støyen under drift.
Clutch Bruk

clutch på Nissan Versa opplever for tidlig slitasje, ifølge Truedelta.com. De fleste av disse rapportene om tidlig slitasje på clutchen har kommet fra Nissan eiere som kjører i byen oftere enn på motorveien. Siden sjåføren må stoppe og starte oftere når du kjører i byen enn på motorveien, må Nissan Versa eieren engasjere clutchen oftere, noe som bygger opp varmen i clutch plate. Dette sterk varme buildup fører til at clutch plate å bære tidlig fordi platen ikke har tid til å kjøle seg ned mellom tviholdt under akselerasjon og retardasjon.
Clutch Slipping

Carcomplaints.com har rapportert at 2007 Nissan Versa har problemer med overføringen som gjør at clutchen å skli under belastning, ved akselerasjon eller kjøring oppoverbakke. Dette clutchsluring problemet har blitt tilskrevet overføring inngående aksel segl lekker væske. Forringelse av inngående aksel segl kan lekke overføring væske på clutch platen, slik at clutchen overopphetes samt slip når trår inn clutchen. Den glidning i clutchen også bygger opp varmen i platen og trykkplaten, skape mer skade på hele clutch forsamlingen. Når clutchen begynner å skli, må Nissan Versa eieren å ta bilen til forhandleren for å få innspill akseltetninger og clutch plate inspisert.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/65832.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer