Slik kontrollerer Fuel Cap Light på en Ford Ranger

The Fuel Cap Monitor Lys på Ford Ranger er et utslipp relatert enhet konstruert for å advare deg hvis drivstoffsystemet ikke er skikkelig forseglet. I tilfelle du starter din Ranger uten tanklokk på en sikker måte, eller ikke i det hele tatt, vil lyset slå seg på å gjøre deg klar over situasjonen. I enkelte tilfeller kan lokket synes å være på stram, men lyset er fremdeles på. Hvis det er tilfelle, kan du gjøre noen raske feilsøking selv før du tar en tur til servicesenteret. Du trenger
lommelykt
Replacement cap (valgfritt)
Vis flere instruksjoner
en

Få ut av Ranger og sørge for at tanklokket er på. Hvis ikke, satte den på og gå se om lyset slås av. Hvis lokket er på, går videre til trinn to.
2

Ta av lokket og kontroller gjengene på lokket for å sikre at det ikke er grus eller skitt hindrer den fra å tette skikkelig. Så, ta lommelykten og inspisere de kvinnelige tråder i filler halsen der hetten festes. Når du har bekreftet at trådene er rene, sett korken og vri til du hører et klikk støy. Når du har gjort dette, gå tilbake for å se om lyset har slått tilbake av. Hvis ikke, gå videre til trinn tre.
3

Kjøp et nytt tanklokk og installere det på Ranger ditt. Når den er på, sjekk for å se om varsellampen er fortsatt lyser. I så fall returnere tanklokket og ta Ranger til et autorisert Ford-verksted for videre diagnose.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/64593.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer