Hvordan vet jeg om din 1992 Toyota 1,5 Engine har hoppet Tid

Når et kjøretøy hopper tid, fører det til en rekke problemer innenfor motoren. Motoren vil ikke lenger fyre riktig og komprimering nivåer kan bli påvirket. Hvis du forsøker å kjøre en bil som har hoppet tid, kan ventilene bli skadet på grunn av manglende klarering forårsaket av feil plassering av kamaksel. Hvis du mener at Toyota har hoppet tid ikke prøv å kjøre det - ta det til en profesjonell mekaniker for evaluering og reparasjon. Du trenger
Feil kode leser
Vis flere instruksjoner
en

Se på bilens kilometerteller. Den 1,5-liters Toyota-motoren er utstyrt med en timing belte inne i motoren. Beltet skal byttes hver 60 000 miles i en 1992 års modell bil. Hvis det har gått mer enn 60.000 miles siden din Registerreim ble byttet ut, er det en god sjanse timing belte kan ha sviktet på grunn av alder og slitasje, forårsaker den til å hoppe tid.
2

Snu tasten på i tenningen og se om check engine lyset kommer på. Hvis bilen din har hoppet tid, vil check engine lyset være på. Bilen er utstyrt med en elektronisk kontrollmodul (datamaskinen) som genererer en eller flere feilkoder når den registrerer et problem med bilen din. Det viser også check engine lyset på. Denne funksjonen er et viktig verktøy for å diagnostisere problemer med bilen, særlig hvis du ikke er en mekaniker.
3

Fest en feilkode leseren til Toyotas elektronisk kontroll modul. Den elektronisk kontrollmodul er plassert under dashbordet på førersiden av bilen under rattet. Tillate koden leseren å skanne etter feilkoder. Dekode eventuelle feilkoder at det trekker opp ved hjelp av manualen som fulgte med feilkode leseren eller et nettsted som spesialiserer seg på feilkoder (se Ressurser). Hvis bilen din har hoppet tid, vil kodene indikerer en timing problem i motoren, samt avfyring problemer og kamaksel posisjon feil.
4

Forsøk å starte bilen. Hvis bilen starter ikke, men fortsetter å prøve å skru det er en god sjanse for at bilen har hoppet tid. En motor som har hoppet tid vil ha en vanskelig tid å starte fordi kompresjon og kamaksel timing både vil bli berørt. Hvis bilen ikke starter, kan det sende ut en betydelig mengde eksos og kjøre svært dårlig.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/67728.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer