Min 2002 GMC 2500HD Starter vil ikke stoppe

Starteren på en 2002 GMC 2500HD har en magnetventil som en integrert del av starteren. Den største strømmen til startsolenoiden kommer direkte fra plusspolen på batteriet. Med strøm fra tenningslåsen når du er i startposisjon, må releet aktiveres, og leverer strøm til starteren. Det er bare tre mulige årsaker til starteren å forbli engasjert. Hvis startsolenoiden blir sittende fast i lukket stilling; tenningsbryteren sviktende hvor bryteren er fast i start-posisjon, eller en fast startreleet. Du trenger
Floor jack
Jack står
Vis flere instruksjoner
en

Fjern positive batteriet ledningen for å stoppe starteren, hvis du ikke allerede har gjort gjort dette. Heve bilen med gulvet jack og plasser bukker under rammen og senke bilen på bukker.
2

Touch den positive batteri ledningen til terminal sitt øyeblikk for å se om starteren koples inn. Hvis den gjør det, ta terminalen tilbake av batteriet. Lysbilde under bilen og dra den lille diameter ledning - tenningslåsen ledningen -. Av startsolenoiden
3

Touch den positive batteripolen til batteriets positive innlegg øyeblikk og se om det engasjerer. Hvis det kan legges inn, er startsolenoiden feil - bytt starteren. Hvis det ikke kan legges inn, gli tilbake under lastebilen og re-feste liten diameter wire.
4

Touch plusspolen på nytt for andre å se om starteren koples inn. Hvis starteren engasjerer bare når den lille ledningen er festet, er starteren relé dårlig og må byttes ut.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/65727.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer