Feilsøking av en Toyota Clutch

Hver manuell girkasse produsert av Toyota bruker en clutch, som er designet for å forsiktig og gradvis koble motoren til drivhjulene. Trykke ned på clutchen kopler ut motoren fra drivhjulene. Å bestemme den nøyaktige problem med en Toyota clutch krever at clutchen inspiseres visuelt, og, i noen tilfeller, demontert. Imidlertid kan det store flertallet av clutch problemer spores til bare noen få muligheter, noe som minimerer nødvendig tid til å utføre reparasjonen. Clutch Slips

En Toyota clutch kan skli av flere grunner. Oftest krever clutch lenke eller clutch kabel bare smøring eller justering. Clutchsluring kan også oppstå hvis ett eller flere av trykkplaten fjærene har røket, eller hvis fjærene er gamle og har svekket med passering av tid. Noen ganger vil fett gjøre veien til ansiktet til sjåføren plate, som også vil føre til at clutchen å skli.
Clutch svikter det Slipp

Når clutch unnlater å helt slippe, kan clutchen lenke eller clutch kabel trenger smøring. Hvis utløserarmene på trykkplaten ikke er riktig justert, kan dette også hindre clutch fra slippe helt. Andre årsaker er en løs eller ødelagt vender på stasjonen plate disk, eller en skjev eller bøye stasjonen plate forårsaket av overdreven varme.
Sliping Sound Når trås
p Hvis en sliping lyden blir produsert når clutchen trås inn, kan problemet nesten alltid spores tilbake til to mulige årsaker. Den første er en skadet throwout peiling, som vanligvis resulterer fra en mangel på smøring. Den andre årsaken kommer fra tennene på startmotoren å komme i kontakt med tennene på svinghjulet sin ring gear, som oppstår når starteren er feil shimmed.
Squealing lyd når clutchen slippes

p Hvis en pipende lyden blir produsert når pedalen slippes, noe som betyr at clutchen er helt frikoblet, kan problemet sannsynligvis spores tilbake til en slitt eller utilstrekkelig smurt pilot foring. Hvis piloten foringen ser ut til å være i god stand, noe som betyr at overflaten ikke vises gravd, lett polere foringen med en Emery klut, så smøre foringen med olje og gjelder chassis fett på clutch aksel pilot hub. Hvis gjennomføringen er skadet, men smurt, må den skiftes ut. Men en hylse som er skadet, men ikke mangel smøring er oftest forårsaket av forskyvning av clutch boliger.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/64180.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer