Hvordan diagnostisere En Automotive Drive Belt

Automotive drivremmer er lett å diagnostisere fordi du kan se mest skade. Disse båndene er laget av en gummi-type materiale. Etter tid, materialet kan tørråte av varmen fra motoren. Det er også en mye stress på beltene på grunn av den spenning som trengs for å unngå at beltene glir rundt på trinsene. Hvis beltene skli rundt trinser, vil tilbehøret ikke fungerer riktig og bilens ytelse vil lide. Du kan diagnostisere en automotive drivreim i noen få trinn. Du trenger
Socket sett (valgfritt)
Vis flere instruksjoner
en

åpne panseret og finne belter foran på bilen. Antallet belter avhenger av året, merke og modell av kjøretøyet. Noen biler har en enkelt Serpentine beltet. Andre har to eller flere belter. Dette kan være alt kilereimer eller en kombinasjon av Serpentine belter og V-belter.
2

Twist beltet slik at du kan se undersiden. Se etter små sprekker. Hvis du ser sprekker, bytte beltet så snart som mulig.
3

Kontroller spenningen på beltet. Når du vrir det, bør det ikke vri forbi 90 grader. Hvis den gjør det, og det er en V-belte, kan du løsne slider bolt for det aktuelle tilbehøret og trekk tilbehøret bort fra motoren for å stramme beltet. Hvis du kan vri beltet forbi 90 grader og kan ikke skru det videre, bytte beltet. Hvis du har en serpentin belte, har det en automatisk strammer. Hvis det vrir siste 90 grader, fjerne beltet.
4

Spin strammeren for hånd. Hvis du føler motstand, eller hvis den strammer skivene grinds, erstatte skivene. Installere Serpentine beltet. Hvis strammeren er fine, så beltet er strukket forbi sin levetid og må byttes ut.
5

Inspiser beltene for glass. Hvis beltet er glasert, erstatte det fordi det kan skli på skivene og vil til slutt bryte.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/68053.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer