Hvordan sjekke en Motor Mount

En motor mount er en bil del som støtter motor og transmisjon av et kjøretøy. Sammen med å gi støtte, monterer motor dempe naturlige bevegelser av disse delene. Uten riktig drift motorfester, vil motoren og girkasse slå andre gjenstander inne i motorrommet og bli skadet. Bevegelsene av motoren og transmisjonen kan også skade andre komponenter. Det er to grunnleggende design av motorfester: de som bruker en gummi-blokk, og de som bruker en liten hydraulisk stempel for å dempe bevegelsene. Testing for å sjekke begge stilarter av festene er de samme. Du trenger:
en assistent
Hjulklosser
lommelykt
lirke bar
Vis flere instruksjoner
1 En kraftig lommelykt vil bidra til å finne motorfester i vanskelig å se områder.

Blokker hjulene med bremseklosser for å hindre bevegelse av kjøretøyet enten forover eller bakover. Løft panseret på bilen og bruke lommelykt for å finne motorfester. Motorfester vil bli plassert på forskjellige steder over og under motor og girkasse avhengig av den spesifikke modellen.
2

Undersøk motorfester for tegn på skade. Gummi blokker i motorfester kan sprekke, splitte, eller viser andre skader som vil kreve erstatning. Undersøke hydrauliske mounts for tegn til lekkasje, korrosjon eller andre skader. Monteringsplatene som fester mounts til bilens ramme kan også angripe eller brekke.
3

Har assistent starte bilen. Mens du står ute på siden av bilen for å observere motoren, har assistenten trykke og holde inne bremsepedalen og flytte bilen til stasjonen. Se motoren for rask eller overdreven bevegelse. Motoren skal flytte mindre enn ½ en tomme når den plasseres i gir. En banging støy kan også være et tegn på en defekt motor mount.
4 Shifting bilen mellom stasjonen og omvendt vil føre til at motoren til å flytte.

Har assistent sted bilen i revers og igjen se for bevegelse eller støy. Har assistent sted bilen tilbake til parken og slå av kjøretøyet.
5

Bruk brekkjern å bøye motorfester. Er løse på fjellet vil kreve erstatning av motor mount.
6

Bruk lirke pari for å sjekke for slark mellom motor mount og montering overflaten av motor eller girkasse. Spille mellom motor mount og montering overflate kan være et resultat av bolter som løsner.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/66979.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer