Hva å sjekke om min Beetle Bug vil ikke starte?

Din Volkswagen Beetle er umiskjennelig på veien. Ingen annen bil har sin stil og design, og det er anerkjent overalt. Selv om en respektert bilprodusent produsert din Beetle, er din særegne ride ikke immun mot den sporadiske mekanisk problem. Hvis du får inn din VW og finner ut at den ikke vil starte, er det en rekke ting å sjekke for å finne årsaken. Begynne med det åpenbare

Når du har det travelt, kan du noen ganger overse det åpenbare. Begynn å se etter årsaker til at Beetle vil ikke starte ved å gå til de åpenbare enkle reparasjoner først.

Sjekk din bensinmåler og se om det er drivstoff på tanken. Hvis det er tomt, vil bilen selvsagt ikke starte. Legge mer drivstoff i bilen og være på vei.
P Hvis nøkkelen er å snu fritt i tenningen eller det vil ikke slå i det hele tatt, så sjekk for å kontrollere at du har riktig nøkkel til bilen din, ifølge å FamilyCar.com. Du kunne ha uhell plukket opp de feil taster på vei ut av huset.
P Hvis du har en automatisk girkasse Beetle, sjekk girvelgeren og være sikker på at du er i "parken". Hvis bilen ble dunket inn i en drivende gear, vil ikke motoren starte. Hvis du har en manuell girkasse modell, sørg for at clutchen er skjøvet helt inn
Elektrisk

Når du vrir om nøkkelen og høre en rask klikke støy eller ingenting i det hele tatt, er det sannsynlig at du har et problem med det elektriske systemet. Det mest vanlige problemet er en meget svak eller dødt batteri. Lad opp batteriet på en vedlikeholdslading lader eller hoppe starte det ved å hekte kabler til en annen gang bilen.
P Hvis batteriet ikke var problemet, kan det hende du må reparere startmotoren eller magnetventil eller muligens tenningslåsen, ifølge til FamilyCar.com.
Fuel
p Hvis du har utelukket elektriske problemer med Beetle din, må du vurdere en drivstoffsystemet årsak. Et tett dieselfilter eller en dårlig bensinpumpe vil holde VW starte normalt.

Vri nøkkelen til tilbehøret beliggenhet i et rolig sted med radioen slått av. Du bør være i stand til å høre din bensinpumpe kommer på og bygge trykk i tråd med en kjedelig klikk og summende lyd. Hvis du hører noe når du slår på nøkkelen, er det mulig du har en defekt drivstoffpumpe, ifølge FamilyCar.com.
P Hvis din drivstoffpumpe ser ut til å fungere normalt, kan problemet være med en tett drivstoffilter. Dette er å foretrekke til drivstoffpumpen problem og er en enkel løsning.

Avhengig av året og modell av Beetle din, vil du finne ut drivstoffilteret enten i motorrommet eller langs rammen under bilen. Ta ut filteret og sjekke det for crud for å se om det er å holde en strøm av drivstoff fra å gå gjennom linjen.

Volkswagen Beetle kan utstyres med en rekke ulike drivstoff-filtre, inkludert rustfritt stål filtre for noen modeller som kan vaskes og brukes på nytt, ifølge TheClassicBeetle.com.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/64628.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer