Ford Explorer Stalling Problemer

The Ford Explorer ble introdusert i 1991 som en av de første kompakte SUVer som tilbys to - eller firehjulstrekk , samt to eller fire dører . Det har vært populær i flere tiår til tross for noen mekaniske problemer . Misforståelse

tross for noen år når klager på drøye har blitt gjort mot Ford Explorer , har det aldri vært en dokumentert mangel eller husker å foreslå at dette problemet er endemisk i denne modellen . Individuelle klager er vanlig i nettforum , men utbredt bevis for en feil som resulterer i drøye mangler.
Transmission Problem

Ford gjorde husker nesten 1500 2008 Explorers grunn en utilstrekkelig strammet bolten i beslag av overføringslinjer ansvarlige for olje kjøling. Bolten løsnet i noen tilfeller forårsaker lekkasjer og skape en brannfare .

Fordelene
p Med sin alvorlig firehjulstrekk evne og opp til £ 5600 . av slepekapasitet og moderne nyvinninger som mobiltelefon talekommandoer , sidekollisjonsputer og en state -of -the -art navigasjonssystem , fortsetter Ford Explorer for å appellere til et bredt spekter av forbrukere .

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/67005.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer