Hvordan å stramme styringen på en Ford Crown Vic

Ford Motor Company har produsert biler som bærer denne navneskilt fra 1956 til i dag. Et omdømme for styrke og pålitelighet har gjort denne modellen en favoritt av politiet og bilister i generasjoner. Design endringer har funnet sted i løpet av årene, men Crown Vic forblir en full-innrammet bakhjulsdrift kjøretøy. Steering løshet i stor grad kan ta oppmerksomheten vekk fra den overlegne kjøreegenskaper denne modellen er kjent for å ha råd til. Nøyaktig styrerespons gir sikker og presis håndtering mens du legger til den generelle jevn drift av din Ford Crown Victoria. Du trenger
Tire manometer
Floor jack
to bukker
Vis flere instruksjoner
Front Suspension Sjekker
en størrelse og type dekk er trykt på sideveggen.

Inspiser bildekk for unormal slitasje eller synlige feil. Extreme ujevn slitasje på fremre dekk slitebanen kan tyde suspensjon komponentfeil. Skift ut slitte eller defekte dekk fordi de vil påvirke kjøreegenskaper. Sjekk størrelsen på alle fire dekkene. Alle bør være nøyaktig samme størrelse som spesifisert av produsenten. Dekk bør være samme merke, siden små variasjoner i dimensjon kan eksistere mellom merkevarer som har samme størrelse. Sett dekktrykket til spesifikasjonen for din Crown Vic årsmodell.
2 Utslitt støtdempere kan bidra til for tidlig dekkslitasje.

Test støtdempere ved å trykke ned gjentatte ganger på støtfangeren foran. Slutte å skyve og overvåke reaksjonen til bilkarosseriet. Fortsatte å sprette etter at du slutter å skyve indikerer svake sjokk som skal erstattes av en kvalifisert fagperson. Utfør denne testen på støtdempere bak også. Bakdemper ytelse vil påvirke styringen på humpete eller ujevnt underlag. Kjør bilen sakte over en fartsdump å teste sjokk bør du mangler evne til å sprette bilen for hånd. Mer enn én sprett etter en bump betyr også dårlig sjokk ytelse og indikerer behov for utskifting.
3 Følg instruksjonsboken instruksjoner og anbefalinger nøye.

Løft fronten av bilen med en jekk til forhjulene er tre inches av bakken. Sted jack står i henhold til bruksanvisningen anbefaling. Kontroller hjullager utrenning på forhjulene en om gangen. Ta tak i dekk med hendene på tolv og seks stillinger. Push med én hånd mens det trekkes med den andre, alternerende handling i forsøk på å "wiggle" dekket. Akseptable grenser i dette flyet er mindre enn .010 tommer og knapt synlig. Lett oppdages bevegelse krever hjullager service eller utskifting av en kvalifisert fagperson.
4

Lås rattet ved å vri tenningsnøkkelen til startposisjon uten å spy starteren. Sjekk styrekomponentene ved å ta tak passasjersiden foran dekk på tre og ni stillinger og forsøke å styre dekkene frem og tilbake. Dekket bevegelsen skal være ensartet og glatt. Løshet følte på dette tidspunktet kan tyde på styring eller suspensjon komponentfeil og bør korrigeres av en kvalifisert fagperson.
5

Gjenværende slark på rattet kan bli eliminert av styremaskiner sektor aksel justering på Crown Vic modeller så utstyrt. Rack-og-pinion utstyrte modeller krever utskifting av styringsgruppen rack hvis slark vedvarer. Front-end justering kan også stramme styrerespons ved å kalibrere dekk bevegelse og vinkel. Noen av disse tjenestene bør gjøres av en kvalifisert fagperson som feil prosedyre kan føre til tap av kontroll over kjøretøyet og påfølgende personskade og skade på eiendom.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/68032.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer