Tegn på at en strammer går dårlig

En beltestrammeren benyttes i ulike deler av bilmotor, som Serpentine beltet. Hovedformålet med enhver remstrammer er å stramme motor-beltet, slik at beltet til å energisere kongruente deler av en motor, slik som serpentin beltet til generatoren. Beltestrammere miste styrke over tid og en sjåfør kan begynne å legge merke til flere tegn på at en strammer kommer dårlig. Strammer Movement

En sjåfør må lytte etter eventuelle "flagrende" støy som oppstår under kjøring eller mens bilen står stille. Den flagrende er et tegn på at beltet går for lett i motoren, noe som indikerer strammeren for løst. Strammeren og beltet kanskje må byttes. Noe støy som høres ut som en angiveri, hvirvlende, eller piping kan være et tegn på at strammeren er svekket. De trinse lagrene bør utelukkes først fordi løse lagrene kan også forårsake en slik støy. Hvis støyen kommer fra strammeren, er det på tide å bytte den ut.
Batteri problemer
p Hvis batteriet lyset går av og på i en oppstartsperiode av bil eller under kjøring, kan dette være et tegn på at strammeren er svekket. En normal strammer hastigheter beltet nok til å holde dynamoen på, slår bilbatteriet. En løsning eller svak strammer fører til et belte, som Serpentine beltet, for å bremse ned eller skli ut av sin normale kammer i motoren. Bilbatteriet lyset vil gå på når dette skjer.
Rust

Ved inspeksjon av motoren, hvis rust eller skitt er bygget opp rundt strammeren, det er nok på tide å bytte den ut. Rust og skitt build-up slites ut styrken på strammeren. Enda verre, har en tendens rust å distribuere til andre deler av motoren, som dynamo, forårsaker ytterligere skade på motoren.
Alder

rutinemessig vedlikehold kan avgjøre om strammeren må skiftes. Mens motoren er kald, skal føreren bruke dreiemoment på strammeren og spinne den i retning strammeren spinner når motoren er på. Hvis strammeren ikke går rundt jevnt eller om den beveger seg i segmenter, deretter en erstatning strammer bør vurderes.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/65361.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer