Slik feilsøker Jeep Problemer

Isoler kilden til motorproblemer i Jeep din ved å begynne med de mest sannsynlige mistenkte og deretter begrense søket. Feilsøking på egen hånd sparer tid, penger og unødvendige reparasjoner. Når du arbeider på en motor, tar alle forholdsregler. Hold hendene unna bevegelige deler. Ikke slipp en varm radiator cap, ettersom det kan forårsake alvorlige brannskader. Fjern smykker og bare ha montert klær. Bruk hansker når du arbeider med elektriske komponenter og /eller intens varme. Du trenger
kode leser
Repair manual
Volt meter
Spark tester
Fuel trykkmåler
Vis flere instruksjoner
en

Se etter et mønster i Jeep sin atferd for å begrense feltet av muligheter. Noterer ting som for eksempel motoren i gang for varmt, svak tenning, feiltenning, fusker ved høye hastigheter eller elektriske abnormiteter.
2

Kjør motoren "feilkoder" å ytterligere isolere problemet. Bruk enten en kode leseren å skanne Jeep datamaskin for lagret feil eller trekke dem manuelt. Vri om nøkkelen på og av flere ganger, og avslutt med tasten på. Se på "check engine" lys. Det vil blinke et antall ganger (for å indikere det første sifferet i et to-sifret kode), vil da stoppe opp et øyeblikk før den fortsetter å blinke for å indikere det andre tallet. Referere til en reparasjon manuell eller klikk på linken nedenfor for betydningen av kodene.
3

diagnostisere en overoppheting problem ved å sjekke termostaten. Sveiv Jeep og la den gå på tomgang opp til driftstemperatur. Plasser hånden forsiktig på den øvre slangen på radiatoren for å se om det er varmt. Hvis termostaten fungerer som den skal, har det åpnet for å slippe den varme luften til radiatoren, slik at slangen varmt å ta på. Sjekk også at viften kommer på når motoren er varm. Kontroller kjølevæskenivået og viskositet.
4

Test batteriet og dynamoen for strøm. Trykk på negative (svart) terminal med den negative enden av et voltmeter eller multimeter, og deretter koble det positive. Avlesningen skal indikere 12.05 til 12.08 for et sunt batteri. Drei motoren og teste igjen. Denne gangen, teste dynamo, som bør lese mellom 13,6 og 14,3 volt.
5

Sørg tennpluggene leverer nok gnist til å dra motoren rundt. Brann Jeep i et mørkt område med tennplugg ledninger fjernes og se etter en bue fra tennpluggene til motoren, eller bruk en gnist tester på utsatte tennplugger mens motoren er i gang. Pæren vil pulsere dersom tennpluggen er bra.
6

Sjekk drivstofftrykket å sikre at motoren får nok drivstoff. Koble en drivstoff trykkmåler på prøve porten på drivstoff linje, plassert under panseret. Sveiv Jeep og se på måleren. Trykket skal stige til riktig nivå av PSI.
7

Se etter løse kontakter ved å starte motoren og observere under panseret. Se etter overdreven bevegelse i ledninger, slanger og belter. Inspiser alle slanger for pauser og flate eller myke flekker. Sjekk belter for riktig spenning.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/65362.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer