Slik feilsøker dynamoen i en Mustang

The Ford Mustang historie av mange klassiske, ikoniske biler, inkludert Shelby, sjefen og Cobra. Gjeldende Mustangs kommer i coupe eller cabriolet stiler, med valget av V6 eller V8-motorer. Bakhjulsdrift og en sekstrinns manuell girkasse som standard, mens en seks-trinns automatgirkasse er valgfritt. Når du merker problemer med Mustang, for eksempel et strømbrudd eller langsom spy, teste dynamoen å sørge for at det er i stand til å forsyne motoren med strøm. Du trenger
Volt meter
Vis flere instruksjoner
en

Se på dynamoen for tegn på skade, korrosjon eller dårlig tilkoblinger. Sjekk beltet på dynamoen for riktig spenning. Kontroller batteri kabelforbindelsene til terminalen innlegg for god passform og eventuelle tegn på etsende oppbygging. Generatoren er drenert ved å måtte jobbe hardere for å sende strøm gjennom dårlige forbindelser. Rengjør skitne tilkoblinger, og stram dem.
2

Start motoren, og lytte etter lyder som kommer fra dynamoen. Støy er en indikasjon på mange typer problemer, inkludert mekanisk gnissing, shorting dioder eller en bøyd skivene. Ta dynamo til en bilverkstedet for ytterligere testing.
3

Test spenningen i dynamoen og batteriet med et voltmeter. Koble den positive testen ledelsen i volt meter til den positive batteriet innlegget, og koble den negative. Positive er rød; negative er svart
4

Sjekk avlesningen før starte motoren for å teste spenning på batteriet.. Avlesningen skal være mellom 12,5 og 12,8 volt. Sveiv Mustang, og sjekk avlesningen igjen, denne gangen måle dynamo utgang. Avlesningen skal være mellom 13,6 og 14,3 volt, hvis dynamoen fungerer.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/65677.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer