Slik feilsøker en Volkswagen Jetta

Hvis din Volkswagen Jetta starter opplever problemet, trenger du ikke å ta det til en automatisk reparasjon service for en diagnose. A3, A4 og A5 Volkswagen Jetta modeller har et elektronisk system som automatisk sjekker for eventuelle feil i bilen. Men for å utnytte dette systemet, trenger du riktig utstyr, enten en datamaskin eller skanner, for å fastslå om Jetta ikke fungerer som det skal. Du trenger
Computer
VCD ledningen
VCD dataprogramvare
OBD-II scanner
Vis flere instruksjoner
VCD
en

Sjekk om din Volkswagen Jetta har en innebygd diagnostisk system som er kompatibelt med Volkswagen Car Diagnostic System (VCD). Ifølge Ross-Tech, en diagnostisk programvareprodusenten for europeiske biler, "VCD vil fungere med de fleste Volkswagen og Audi-modeller som selges over hele verden 1994 gjennom 2010."
2

Aktiver VCD programvaren på datamaskinen. VCD programvaren fungerer kun på datamaskiner som kjører Windows, og som har serienummer eller USB-uttak.
3

Finn VCD ledningen uttak på din Volkswagen Jetta. Den nøyaktige plasseringen vil variere fra modell til modell, men det bør være under panseret. Hvis du har problemer med å finne den, ta kontakt med brukerhåndboken.
4

Følg programmet instruksjoner for å motta en kodet rapport om bilens diagnose. Sjekk hva kodene betyr i programmet bruksanvisningen for å finne ut hva som er problemet med Jetta.
OBD-II
5

Finn on-board diagnose (OBD ) uttaket på Jetta. OBD-II-systemet er installert i hver modell av Jetta siden 1996 - tidligere modeller brukte OBD-I-systemet. Den nøyaktige plasseringen av OBD-II utløp vil variere etter modell, men den bør være under den fremre hette. Hvis du har problemer med å finne den, ta kontakt med brukerhåndboken.
6

Koble en OBD-II scanner til bilen din via enhetens ledningen.
7

Slå på skanneren . Skriv ned kodene det gir i den diagnostiske rapporten og sjekke hva kodene betyr i OBD-II bruksanvisningen for å finne ut hvilken komponent ikke fungerer riktig i Jetta.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/66656.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer